COMENTARIUL ZILEI Nu Ponta a fost ţinta, ci Parlamentul

De Simion Todoca
Reactualizat la:
Simion Todoca
Simion Todoca
S-a dovedit încă odată că serviciile fac jocurile pe dulcele plai mioritic, manipulând după placul stăpânilor opinia publică, mai ales cea externă, căreia îi servesc non stop muniţie, adormind vigilenţa colosului politic numit PSD.

Un colos cu picioare de lut, ale cărui membre nu ţine cont de intenţia de reformă a liderilor, ci vor să o folosească în interes propriu, exploatând la maximum prezumţia de nevinovăţie. Nu în folosul celor care sunt acuzaţi şi condamnaţi pe nedrept, ci pentru ei, care sunt corupţi până în măduva oaselor. Ofensiva procurorilor numiţi peste noapte de către Băsescu şi Macovei este aproape unilaterală, lucru care le dă apă la moară, le dă posibilitatea să se erijeze în victime, să pună semnul egalităţii între un amărât care a fost condamnat pe nedrept pentru furtul unei găini, pe care nu l-a săvârşit şi un politician care a adunat averi incomensurabile pe care nu are cum să le justifice.
Că serviciile, procurorii şi judecătorii implantaţi de către Băsescu şi ai lui,rămaşi pe posturi, fac jocurile Comisiei Europene, ale popularilor europeni, este vizibil din avion. Luată în derâdere, tema moţiunii de cenzură a fost cu grijă aleasă de către servicii, care ştiau că Parlamentul o va respinge cu o majoritate zdrobitoare. Atacurile virulente asupra Parlamentului României, care a dat dreptate unui premier urmărit penal erau pregătite cu mult timp înainte. Monica Macovei avea pregătit deja discursul despre iresponsabilitatea Parlamentului, care apără un penal, un individ care îşi bate joc de justiţie , dar şi de românii din diaspora. Exact cu o zi înainte de moţiunea de cenzură, care avea ca obiect principal bătaia de joc a Guvernului PSD la adresa amărâţilor de români plecaţi afară ca să câştige o pâine pentru familiile lor, ditamai ministrul PSD lansează un atac josnic împotriva diasporei. Nu mai contează că după aceea şi-a dat demisia, important este că el însuşi a demonstrat poziţia Guvernului PSD faţă de votanţii din diaspora. Rus nu a vorbit în numele lui, a respectat, punct cu punct, indicaţiile preţioase ale serviciilor, dând o lovitură mortală PSD, însă, în primul rând, Parlamentului, care a făcut zid în jurul unui Guvern care îşi bate joc de românii din diaspora.

Că toate atacurile împotriva lui Ponta şi a Guvernului pe care îl conduce sunt dirijate de către servicii, inclusiv cele germane şi americane, nu mai contează. Important este ca Parlamentul României să fie damnat, să i se ia absolut toate prerogativele, pur şi simplu, în cele din urmă, să dispară, pentru ca toate deciziile privind soarta României să fie luate la Bruxelles, respectiv, la Bonn. Cozile de topor ale lui Merkel şi ale popularilor se iluzionează că, dacă vor ajunge din nou la putere, vor scăpa basma curată.În acelaşi timp, penalii din PSD îşi închipuie că, fluturând steagul drepturilor omului, vor scăpa de rigorile legii. Nici unii, nici ceilalţi nu vor cu adevărat ca dreptatea să triumfe, vor doar ca ei să câştige. Fără să le pese de ce se va întâmpla cu România şi cu românii.Merkel şi marea finanţă mondială au decis că democraţia este o unealtă uzată, că prezumţia de nevinovăţie trebuie înlocuită cu prezumţia de vinovăţie. Desigur, pentru slugi, nu pentru stăpâni.

„Adevărata ţintă nu a fost Guvernul României, ci Parlamentul, care trebuie desfiinţat”​0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !