COMENTARIUL ZILEI Nu transformați hoții în arhangheli!

De Simion Todoca
COMENTARIUL ZILEI Nu transformați hoții în arhangheli!
© Simion Todoca
Am ajuns în situația ca hoții să se toarne unul pe altul, în speranța că vor primi o reducere a pedepsei și vor rămâne cu banii furați, dându-le cu tifla complicilor lor. Speranță, de altfel, întemeiată, după cum vedem zilnic.

Zicala „corb la corb nu-și scoate ochii” nu mai este de mult adevărată, fiecare corb se năpustește asupra altuia, să-i scoată ochii, să-l eviscereze, pentru a se salva pe el. Lupii au început să se sfâșie între ei, pentru că haita nu mai are un lider care să le explice că încă se mai pot înfrupta cu toții din trupul căprioarei rănite, România. Pe neștiute, lupii au făcut cursuri de perfecționare, și-au luat doctorate de hiene, pregătindu-se pentru momentul în care căprioara va deveni un stârv.

Din păcate, poporul român se lasă orbit de către maeștrii manipulării, ajunge să-i transforme în arhangheli justițiari pe cei care spun adevărul despre acapararea puterii de către mafioți care au pus laba pe justiție, pe executiv, pe legislativ, pe Curtea Constituțonală a României. Pe tot !Ei spun tot ce se întâmplă, iar poporul prostit nu observă că turnătorii sunt cei care au creat acest sistem, iar pentru simplul fapt că spun adevărul ajunge să-i voteze, crezând că vor lupta neobosit împotriva acestuia, când, de fapt, ei nu vor decât să-l perpetueze, dar cu ei la butoane, nu cu alții ! Traian Băsescu, Elena Udrea și alți băsiști devoalează realități crunte, iar poporul aclamă și este gata să-i voteze, pentru că spun adevărul. Fără să observe că, de fapt, este vorba despre autodenunțuri care ar trebui, în mod normal, să-i bage la ocnă pe autodenunțători!

Pervertirea simțului cetățeanului este cuvânt de ordine în operațiunea de globalizare. Democrația este o unealtă uzată, iar truditorul a ajuns să fie convins că nu statul depinde de el, ci invers. Îndobitocirea votantului a fost o operație reușită, iar pacientul este fericit că mai poate să trăiască. Mă crede cineva sau nu, strategia de orbire a pacientului se întinde până la nivelul unui sătuleț cu 13 sau 15 locuitori. Dacă aceștia nu se duc la vot, sistemul câștigă. Oameni buni, mergeți la vot, nu dați apă la moară lupilor în blană de oaie, cereți candidaților să facă act la notar, să semneze că dacă nu fac ceea ce promit în campanie își dau demisia din Parlament.

„Veniți la vot, nu lăsați sistemul să decidă în locul vostru!”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !