Comentariul zilei. S-a-ntâlnit hoţul cu prostul!

De Simion Todoca
Reactualizat la:
Comentariul zilei. S-a-ntâlnit hoţul cu prostul!
Liviu Dragnea s-a întâlnit cu ambasadorul SUA, Hans Klemm. Nu vă grăbiţi să daţi cu piatra, titlul nu se feră la calităţile celor două personaje, ci la faptul că Liviu Dragnea ne crede atât de proşti încât să-l credem pe cuvânt că sopul întâlnirii a fost o discuţie pe seama întăririi parteneriatului între România şi America şi nicidecum revocarea sau nerevocarea Luluţei de la cârma DNA.

Joi, ministrul Tudorel Toader va face publică decizia pe care a luat-o, aşa că onor ambasadorul trebuia să-i pună în vedere lui Dragnea ce trebuie să facă Tudorel, să pună batista pe ţambal sau să facă pe cocoşul.

Dacă ne luăm după susţinerea constantă de care Luluţa s-a bucurat din parte reprezentanţilor Unchiului Sam, prima variantă este cea plauzibilă. Nu este, însă, exclus ca americanii să o fi lăsat din braţe şi să-l asmută pe Dragnea împotriva lui Iohannis, cel care tocmai a dat de înţeles că orice ar face Dragnea, respectiv Tudorel Toader, indiferent că în raport scrie că Luluţa este fecioară neprihănită sau că a făcut amor politic neruşinat cu Lucifer, el nu o va schimba din funcţie.

Într-o asemenea variantă, Liviu Dragnea este prins între ciocan şi nicovală, riscând fie să-i supere pe americani, fie pe Luluţa, care- indiferent de verdict- poate să-l facă praf şi pulbere. Tocmai pentru că tremură de frica ei, Dragnea se opune curentului din partid care vrea cu orice chip mazilirea şefei DNA. Speranţa că, în cele din urmă, sistemul se va îndura de el, condiţionat de stoparea oricăror acţiuni împotriva DNA, nu l-a părăsit cu totul pe Dragnea. Or, dacă va trebui să dea în Luluţa, la comanda americanilor, târgul cu sistemul cade de la sine.

Nu este exclus ca americanii să o fi lăsat din braţe pe Luluţa, pentru a-l ataca pe Iohannis”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !