COMENTARIUL ZILEI Sabotoarea lui Iohannis

De Simion Todoca
COMENTARIUL ZILEI Sabotoarea lui Iohannis
Problema misiunii pe care o au europarlamentarii români în Parlamentul European a fost discutată şi răsdiscutată încă de la primele alegeri de acest tip la care am participat şi noi.

După ce s-au lăudat că or să facă şi or să dreagă spre binele României şi al românilor în cel mai înalt for european, eurodeputaţii au recunoscut, mai de milă, mai de silă, că acolo nu sunt de capul lor, ci într-o familie politică şi trebuie să voteze aşa cum le cere familia, chiar şi împotriva intereselor României. De ochii prostimii din România, sunt lăsaţi să voteze împotrivă sau să se abţină de la votarea unor decizii păgibitoare pentru ţară, însă doar atunci când voturile lor nu sunt în măsură să schimbe rezultatul dorit. Aşa, eurodeputaţii români se pot lăuda în ţară că au fost loiali ţării şi poporului, votând împotrivă, însă, din păcate, voturile lor au fost prea puţine.
Poate că, pe undeva, aş fi de acord cu obedienţa faţă de familia politică europeană căreia îi aparţine un partid politic, însă sub nicio formă nu pot fi de acord cu slujirea necondiţionată a unor interese flagrant contrare României. Aşa cum am mai spus, din tot ceea ce a făcut Monica Macovei ca eurodeputat a reieşit cu claritate că a transmis orbeşte, către Traian Băsescu, toate ordinele fuhrerului Angela Merkel privind transformarea românilor în cobaii Europei. Mai bine spus, ai Comisiei Europene şi ai Angelei Merkel personal. Poate că nu aş mai fi reluat această temă dacă, marţi, Monica Macovei nu ar mai fi dovedit încă odată că interesul ţării nu înseamnă nimic în raport cu slujirea fuhrerului, care nu doreşte sub nicio formă ca România să devină partener ale ţărilor mari din Uniunea Europeană, ci să rămână pe mai departe ce este acum, un cobai, un poligon de încercare, un lacheu care poate fi bătut, scuipat, umilit.
Marţi, la Bruxelles, în prezenţa Laurei Codruţa Kovesi şi a ministrului Justiţiei, s-a discutat despre posibilitatea ridicării MCV pentru România. Raportor, nimeni altcineva decân Monica Macovei. Care, însă, stupefiant, susţine că MCV-ul trebuie menţinut, pentru că doar datorită lui vor putea fi puşi cu botul pe labe politicienii care încearcă să scape de mâna lungă a justiţiei. La ordinele Angelei Merkel, care nu vrea să vadă România în Schengen, Monica Macovei sabotează eforturile preşedintelui Iohannis, care a cerut răspicat liderilor europeni ridicarea MCV-ului, care nu se mai justifică ! O absurditate, o ticăloşie, posibilă din cauză că Monica Macovei a rămas unealta antiromânească a fuhrerului.

„În loc să pledeze, ca raportor, pentru ridicarea MCV pentru Romînia, Monica Macovei apără interese contrare celor ale României”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !