Competiție internă pentru Parlamentul European

De Andreea Pintea
Competiție internă pentru Parlamentul European
Membrii Uniunii Salvați România au intrat într-o competiție internă în vederea stabilirii candidaților pentru Bruxelles.

Desemnarea candidaților Uniunii Salvați România pe lista pentru Parlamentul European se va face în urma unei competiții interne. În acest sens, USR Arad a anunțat că va găzdui prima dezbatere din cadrul competiției. „Uniunea reprezintă singurul partid din România care își va alege reprezentanții în urma unei campanii transparente, deschisă publicului și prin votul tuturor membrilor săi”, a subliniat Vlad Botoș, președintele USR Arad.

Botoș a explicat și faptul că: „România are nevoie să fie reprezentată în forul legislativ european de persoane calificate, capabile să comunice cu elita politică europeană, să susțină proiecte naționale și să lupte pentru interesele românilor. Din păcate, corpul parlamentarilor europeni ai țării noastre este, cu mici excepții, compus din rude și apropiați servili ai liderilor partidelor tradiționale din România, incapabili să reprezinte interesele naționale și care mai degrabă fac un deserviciu de imagine poporului român.

Pentru a ieși din această paradigmă păguboasă pentru noi toți, USR a demarat un proces transparent de selecție a propriilor candidați, bazat pe competența acestora, pe ceea ce au dovedit că pot să facă în carierele lor profesionale, pe programele proprii asumate, prin care să reprezinte în mod curajos și eficient România. Pe toți acești candidați veți avea ocazia să îi cunoașteți, înainte de a fi desemnați”.

Liber la înscrieri

Orice membru USR s-a putut înscrie în competiție, prin depunerea online a unui dosar de candidat. După validarea acestora, pentru două luni se va duce o campanie internă deschisă publicului, urmând ca pozițiile pe lista de candidați să fie determinate la final, prin votul întregului partid.

Patru la dezbatere

Cristian Ghinea, Radu Mihaiu, Iulian Lorincz și Alexandru Vărzaru vor fi cei patru USR-iști care vor participa la dezbaterea de joi, 11 octombrie. Locația desfășurării evenimentului este sediul USR Arad din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4, cu începere de la ora 18:30.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !