Comunicat de presă

Reactualizat la:
Comunicat de presă
Anunt de finalizare a proiectului: „Dezvoltarea activității prin achiziția de echipamente performante de productie și internaționalizarea afacerii”.

S.C. ANANDER S.R.L., cu sediul în Municipiul Oradea, Str. Petre P. Carp nr. 8, județul Bihor, România, derulează, începând cu data de 07.05.2018 și având ca termen de finalizare data de 31.10.2019, proiectul „Dezvoltarea activității prin achiziția de echipamente performante de productie și internaționalizarea afacerii”, cod SMIS 110375, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1934/07.05.2018.

Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de, producție și dezvoltarea serviciilor.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice.

Organismul Intermediar: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 7,610,404.34 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 4,500,682.56 lei iar contribuţia Uniunii Europene este de 3,825,580.18 lei

Obiectivul general al proiectului este desfășurarea unei activități economice profitabile, prin introducerea și utilizarea de tehnologii noi și ecologice care vor conduce la inovația de produs și proces contribuind la optimizarea costurilor și intrarea pe noi piețe internaționale.

Obiectivele specifice ale proiectului au fost:

1. Dotarea societatii cu 8 echipamente: Foarfeca ghilotina hidraulica, Presa hidraulica pentru indoit tabla tip abkant in tandem, Cabina de sablat, Cabina de vopsit, Linia de gaurit CNC, Fierastrau – linia de taiere CNC, Masina de taiere cu plasma, Masina de taiere cu laser si Software CRM, de asemenea obtinerea de certificari de proces si sistem de management.

2. Cresterea numarului de angajati cu 1 persoana – inainte de finalizarea implementarii proiectului

3. Participare la targuri internationale

Rezultatele proiectului sunt următoarele:

1. Achizitia si punerea in functiune a 8 echipamente: Foarfeca ghilotina hidraulica, Presa hidraulica pentru indoit tabla tip abkant in tandem, Cabina de sablat, Cabina de vopsit, Linia de gaurit CNC, Fierastrau – linia de taiere CNC, Masina de taiere cu plasma, Masina de taiere cu laser si Software CRM, de asemenea implementarea de certificari de proces si sistem de management.

2. 1 persoana nou angajata, din categorie defavorizata

3. Produs nou prezentat la targul international

Impactul proiectului la nivelul Municipiului Oradea, Judetul Bihor, Regiunea Nord-Vest reiese din rezultatele proiectului: Achizitia si punerea in functiune a 8 echipamente, implementarea de certificari de proces si sistem de management, crearea de 1 nou loc de munca din categoria defavorizata contribuie la dezvoltarea si extinderea capacitatii de productie a societatii, precum si la cresterea cifrei de afaceri.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: GAL ANDREI

Funcţie: Administrator Tel. 0722151516, e-mail: andras.gal@anander.ro

Advertorial! Hb: 2938250Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !