COMUNICAT DE PRESĂ

Reactualizat la:
COMUNICAT DE PRESĂ

Anunț privind lansarea proiectului Dezvoltarea activităţii societăţii SIALBO PROD SERVICES S.R.L.”

Proiectul „Dezvoltarea activităţii societăţii SIALBO PROD SERVICES S.R.L.”, cod SMIS 112044, finanțat prin Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către S.C. SIALBO PROD SERVICES S.R.L. și are o valoare totală de 846.886,85 lei, din care 616.837,42 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, Organism Intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Vest. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 14.03.2018 – 31.01.2019.

Obiectivul general al proiectului vizează consolidarea poziţiei firmei în domeniul de competitivitate aferent serviciilor de mecanică generală – rectificare, astfel încât să contribuie la dezvoltarea sectorului productiv al IMM-urilor, în condiţiile asigurării principiilor dezvoltării durabile egalităţii de şanse şi de gen, nediscriminării, prin executarea inovativă, a serviciilor:

  • servicii de reparaţii chiulase – activitate care se execută şi în prezent;

  • servicii de reparaţii discuri şi tamburi de frână – activitate dorită a fi extinsă ca urmare a implementării proiectului.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • OS 1. Creşterea nivelului de tehnologizare, prin achiziţia unui număr de 9 utilaje specifice activităţii de reparaţii chiulase, în termen de 12 luni de la semnarea contractului de finanţare.

  • OS 2. Creşterea numărului mediu de salariaţi cu 1 persoană, faţă de cel existent în situaţiile financiare aferente anului 2016 (6 persoane), în termen de 12 luni de la semnarea contractului de finanţare, respectiv menţinerea noului număr de locuri de muncă pe o perioada de 3 ani de la realizarea plăţii finale în cadrul contractului de finanţare.

  • OS 3. Asigurarea egalităţii de şanse, prin angajarea unor persoane din categorii defavorizate (1 persoană), în termen de 12 luni de la semnarea contractului de finanţare, care va fi menţinută pe o perioadă de 3 ani de la realizarea plăţii finale în cadrul contractului de finanţare.

Date de contact beneficiar:

S.C. SIALBO PROD SERVICES S.R.L.

Faur Florea, Administrator

Telefon: 0744.797.073, Fax: 0257.279.759

E-mail: scsialbosrl@gmail.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
comunicat-de-presa-policrom-data-page-0010Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !