Concert Antonia la Atrium Mall

FOTO Micoara Cosmin
FOTO Micoara Cosmin
Ieri, 20 Martie ne-am bucurat de un concert incendiar Antonia. Aceasta a încântat publicul arădean printr-un show deosebit, plin de efervescență și interacțiune cu publicul.

Astăzi, în cea de-a doua zi de petrecere aniversară îl vom avea pe Horia Brenciu si HB Orchestra pe scena.

A doua zi de ‘’poveste’’ va avea pe lângă un super concert și momentul extragerii câștigătorilor premiilor ‘’Shopping de sute de euro’’. Trei cumpărători din Atrium Mall vor fi premiați cu vouchere de cumpărături în valoare de 800, 500 și 200 euro. Sperăm ca participanții să fie prezenți pentru a-și putea ridica premiul.

Sâmbătă, 22 martie și duminică 23 martie – va avea loc evenimentul ‘’Estetika Spring Beauty’’. Doamnele și domnișoarele sunt așteptate la sesiuni de Hairstyling, Make-up, Nail Design sustinute de tehnicienii și cursanții Școlii Estetika Profesional.

De astăzi, dăm startul unui nou proiect drag nouă: Cardul Cadou Atrium. De acum orice decizie de cumparare a unui cadou va fi mult mai ușoară.

Arădenii vor putea oferi ca și cadou cardul cu valoare de 50 sau 100 lei astfel încât persoana dragă să poată să îsi aleagă după propriul gust cele dorite. Cardurile sunt puse în vânzare la punctul de informare al mall-ului.

Vă așteptăm așadar să ne bucurăm împreună de cei 4 ani de Atrium Mall în fiecare dintre cele 3 zile rămase.