Concurs in proiectul Leonardo

De I.L.
Pregătiri pentru concurs FOTO: FAN
Pregătiri pentru concurs FOTO: FAN
CHIŞINEU-CRIŞ. Liceul Teoretic „Mihai Veliciu” din Chişineu-Criş participă în proiectul Leonardo Da Vinci ce presupune un schimb de experienţă în specializarea pe piaţa muncii pentru viitorii programatori europeni şi este adresat elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a Real (matematică-informatică). Îndrumător de proiect este prof. Palcu Amelia.

Va avea loc un concurs de selecţie în data de 4 decembrie, iar pe baza unor criterii de departajare 9 elevi din clasa a XII-a R şi 8 elevi din clasa a XI-a R vor pleca în perioada 4-24 februarie 2013, respectiv 24 iunie-14 iulie 2013, în Spania, regiunea Granada.

Concursul de selecţie constă în: testarea cunoştinţelor de limbă engleză, a celor despre viaţa socială şi culturală a Spaniei, o probă practică de evaluare a abilităţilor de utilizare a computerului şi un interviu privind prezentarea aşteptărilor candidaţilor de la proiect.

Obiectivele proiectului sunt: îmbunătăţirea competenţelor profesionale specifice unui specialist cu calificare în IT, dezvoltarea competitivităţii acestuia, în vederea facilitării tranziţiei de la şcoală la viaţa activă şi pentru o mai bună integrare pe piaţa muncii;

dezvoltarea adaptabilităţii, creativităţii, spiritului inovativ şi gândirii critice prin contactul cu un nou mediu social, economic, cultural şi lingvistic; dobândirea abilităţilor şi competenţelor de antreprenoriat care pot determina în viitor iniţierea propriei afaceri.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !