Concurs la vârful DSP Arad

De Diana Dutu
Concurs la vârful DSP Arad
Sunt scoase la concurs posturile de director executiv şi director executiv adjunct-sănătate publică.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de conducere vacante de director executiv şi director executiv adjunct- sănătate publică al Direcţiei de Sănătate Publică Arad. Proba scrisă a concursului pentru postul de director va avea loc la 5 aprilie, iar cea pentru postul de director adjunct la 6 aprilie. Data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Pe lângă condiţiile generale pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească, există şi nişte condiţii specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice.

Pentru funcţia de director executiv e vorba de următoarele condiţii specifice: *studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; *studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; * vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani.

Pentru funcţia de director executiv adjunct- sănătate publică, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii specifice: *studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea medicină; *să deţină gradul de medic specialist sau medic primar într-una din specialităţile: sănătate publică, epidemiologie, igienă şi medicina muncii; *studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; *vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani.

Acum

În prezent, funcţia de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Arad este deţinută, pe perioadă temporară, de către jr. Constantin Cătană, în timp ce postul de director executiv adjunct – sănătate publică este vacant.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !