Concurs pe gradaţii de merit

De Vasile Filip
Vor un salariu de „merit”
Vor un salariu de „merit”
ARAD. Şi-au depus dosarele 266 candidaţi, atât cadre didactice, cât şi personal didactic auxiliar.

La concursul pentru acordarea gradaţiilor de merit, sesiunea 2015, şi-au depus dosarele 266 candidaţi, atât cadre didactice, cât şi personal didactic auxiliar. Pentru înscrierea şi evaluarea dosarelor s-au respectat prevederile Ordinului MEN nr. 4.893 din 10 noiembrie 2014, pentru aprobarea Metodologiei şi a criteriilor privind acordarea gradaţiei de merit personalului didactic din învăţământul preuniversitar de stat.

În urma evaluării dosarelor înscrise la concurs, lista punctajelor acordate de comisia de evaluare aprobată în şedinţa consiliului de administraţie al IŞJ Arad a fost afişată luni, 18 mai, la sediul IŞJ Arad şi pe Forumul IŞJ.

În perioada 19- 20 mai, se pot depune contestaţii, la IŞJ Arad, biroul Secretariat, între orele 9.00-16.00.

După reevaluarea dosarelor, al căror punctaj a fost contestat, în perioada 26 – 27 mai se va proceda la stabilirea ponderii gradaţiilor de merit pe categorii de personal, precum şi pe discipline de învăţământ în cadrul comisiei paritare de la nivelul inspectoratului şcolar, validarea rezultatelor finale ale concursului de către consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar şi afişarea acestora la sediul IŞJ Arad.

Contestaţii

Soluţionarea contestaţiilor va fi efectuată de către comisia de contestaţii, din cadrul IŞJ Arad, în perioada 21-25 mai a.c.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !