Concurs pentru gradaţii de merit

De Vasile Filip
Concurs pentru gradaţii de merit
© Aşteaptă rezultatele
Pe site-ul ISJ Arad, precum și la avizierul IŞJ Arad, au fost afișate (din data de 18 mai) punctajele acordate în urma evaluării dosarelor depuse în vederea acordării gradației de merit.

După cum ne informa inspectorul şcolar Laura Nădăban, purtător de cuvânt la IŞJ Arad, „din cele 204 dosare depuse, au fost evaluate 201, dintre care 166 pentru personalul didactic, 15 pentru personalul cu funcții de conducere, îndrumare și control și 20 pentru personalul didactic auxiliar. Un număr de 2 dosare nu au fost evaluate datorită faptului că nu au fost alocate locuri la disciplinele respective iar un candidat și-a retras dosarul. La trei discipline au fost depuse mai puține dosare decât numărul de locuri alocat”.

Eventualele contestații pot fi depuse la secretariatul IŞJ Arad, în perioada 19-20 mai 2016, în intervalul orar 12.00-16.00. Rezultatele finale urmează a fi afișate în data de 27 mai a.c.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !