Conducere nouă la Tribunal și la Parchete

De Ioana Costas
6Comentarii
Judecătorul Otto Szep Foto: I.C.
Judecătorul Otto Szep Foto: I.C.
Tribunalul Arad are un președinte nou, dar și un vicepreședinte, în timp ce Parchetele de pe lângă Tribunalul și Judecătoria Arad au alți adjuncți.

După pensionarea judecătorului Silvia Nădăban, președintele Tribunalului Arad, postul a rămas liber, însă Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a găsit o soluție temporară pentru această problemă. CSM a decis „delegarea în funcţia de preşedinte al Tribunalului Arad a domnului judecător Otto Szep, vicepreşedinte al Tribunalului Arad, începând cu data de 4 iulie 2018, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”. În timp ce postul de vicepreședinte – rămas liber după ce magistratul Otto Szep a ocupat scaunul de președinte – a fost ocupat de judecătorul Virgiliu Flavius Bradin. Și în cazul acestuia CSM a decis „delegarea în funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Arad a domnului judecător Virgiliu Flavius Bradin, începând cu data de 4 iulie 2018, până la revenirea titularului postului, dar nu mai mult de 6 luni”.

Adjuncții de la Parchete
Mihai Adrian este noul prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, funcție ocupată anterior de procurorul Aurelian Ursu, în timp ce la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, Andreea Alexandra Ailioaie este noul prim procuror adjunct – și, totodată, noul purtător de cuvânt al instituției a cărei adjunct este – în locul procurorului Aurora Bradin, care a deținut această funcție anterior. Noii „adjuncți” de la Parchetul de pe lângă Tribunalul, respectiv Judecătoria Arad, au ocupat posturile în urma organizării unui concurs de către CSM.
Procurorii Mihai Adrian și Andreea Alexandra Ailioaie au ocupat în vara anului trecut posturile de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș, respectiv Gurahonț. Ambii magistrați vin de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Taguri: , ,


6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor