Consiliul Judeţean se curăţă. Preţul: 10.000 de euro

De Alin Gherasim
3Comentarii
Consiliul Judeţean Arad FOTO: A.G.
Consiliul Judeţean Arad FOTO: A.G.
Se caută alpinişti utilitari care să spele, pe exterior, clădirea Consiliului Judeţean.

Aproximativ 10.000 de euro sunt dispuşi să plătească cei de la Consiliul Judeţean Arad pentru a curăţa clădirea pe exterior, dar şi mochetele din interior. Anunţul a fost făcut public pe pagina de internet a instituţiei, iar acum se aşteaptă oferte de la firmele interesate să prindă banii aceştia. Defalcat, CJA este dispus să achite 35.000 de lei, plus TVA, pentru spălarea geamurilor şi plăcilor Debond exterioare şi alţi 8.600 de lei, plus TVA, pentru curăţarea profesională a mochetelor din interiorul clădirii.

Cerinţe clare
Cei care au întocmit caietul de sarcini pentru această achiziţie vin cu cerinţe clare în ceea ce priveşte spălarea exterioară a clădirii: „Spălarea şi curăţarea geamurilor şi a plăcilor Debond exterioare se efectuează până la o înălţime de 20 de metri şi cuprinde următoarele etape: spălarea cu o soluţie degresantă a sticlei şi ramelor; clătirea cu apă curată a sticlei şi ramelor; redarea strălucirii sticlei prin pulverizare cu soluţie specifică şi ştergerea acesteia cu lavetă uscată”, cer cei de la CJA.
Iar, pentru efectuarea acestei operaţiuni, este nevoie fie de alpinişti utilitari, fie de platforme de ridicare.
Dacă vorbim despre curăţarea mochetelor, şi aici există cerinţe clare: aspirarea profundă a mochetei, injectarea soluţiei pentru spălarea mochetelor, spălarea cu periaj profesional, aspirarea soluţiei murdare şi clătirea mochetei.
Ambele lucrări de curăţenie trebuie finalizate în zece zile de la semnarea contractului.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor