Construcţiile lovite de faliment

16Comentarii
Construcţiile lovite de faliment
ARAD – Perioada crizei pare să vină în cea de a doua jumătate a acestui an pentru sectorul construcţiilor.

Firme puternice, cu tradiţie de ani de zile la noi în municipiu, sunt acum puse în situaţia de a intra în faliment datorită datoriilor acumulate. Ultimul exemplu în acest sens îl constituie falimentul societăţii Bodimar, un depozit de construcţii ce părea că merge ca pe roate.

Practic, în data de 27 octombire, compania Bodimar a înaintat un dosarTribunalului Arad prin care solicita începerea procedurii de insolvenţă. La primul termen, cel de pe 1 noiembrie, cererea companiei a fost admisă de către judecători, iar pe cale de consecinţă se poate începe reorganizarea judiciară a societăţii.

De precizat ar fi faptul că procedura insolvenţei a fost deschisă de către compania Bodimar, nu la solicitarea creditorilor, fiind numit un lichidator, iar Registrul Comerţului Arad şi Judecătoria au fost chemaţi în instanţă ca şi intimanţi. Tribunalul a fixat şi următorul termen în procesul insolvenţiei Bodimarului pentru începutul anului viitor – 17 ianuarie 2011.

Compania Bodimar oferea produse de construcţii de la o serie de producători importanţi din acest domeniu, dar şi servicii de: cale de linie ferată; posibilităţi de transport pe linie ferată; posibilităţi de închiriere linie ferată; posibilităţi de încărcat, descărcat, conform datelor publicate pe pagina de internet a societăţii.

JA-A.P.16Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor