Consumabile de 32.000 de euro

20Comentarii
Consumabile de 32.000 de euro
ARADPrimăria şi-a cumpărat, în regim de urgenţă, consumabile pentru imprimante de 32.000 de euro.

Primăria a ales să nu facă licitaţie publică pentru a achiziţiona consumabile pentru imprimante şi copiatoare, contractul de achiziţie fiind adjudecat prin negociere. Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare specificată de Municipalitate este „Situaţie de urgenţă extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă”.

Contractul de furnizare consumabile pentru imprimante, copiatoare şi faxuri a fost negociat, astfel, de la o sumă estimată iniţial de 168.067 lei, fără TVA, la o valoare finală de 134.304 lei (echivalentul a circa 32.000 de euro) fără TVA, cu firma arădeană BN Business SRL.

Cu banii respectivi, Primăria cumpără cartuşe de toner, toner pentru imprimante, pentru copiatoare, cerneală pentru imprimante şi cartuşe de cerneală.

JA – S.B.20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor