Contribuabilii, bataia de joc a drumarilor?

1Comentariu
Parte din Drumul Vinului FOTO: JA
Parte din Drumul Vinului FOTO: JA
Oare ce intenţii au cei ce reabilitează Drumul Vinului? Au un stil de lucru de neînţeles: încep să facă ceva într-un loc, nu termină şi dispar. Nu mai vin în acel loc o bună perioadă de timp, după care dintr-o dată apar din nou.

Mai fac câte ceva, tot nu termină şi dispar din nou. Acelaşi lucru se petrece în mai multe puncte de lucru, unde încep câte o lucrare şi nu o termină. Un exemplu nedorit este distrugerea a jumătate de carosabil la intrarea în Sâmbăteni dinspre Ghioroc, acum câteva săptămâni, lucrare părăsită, nu se mai ocupă nimeni de ea. Mai mult, la capetele porţiunii distruse au fost puse la început două sisteme de semnalizare, care între timp au dispărut.

La intrarea în Ghioroc, la podul de peste calea ferară se efectuează lucrări, drept pentru care s-a închis circulaţia pe pod înainte de a se asigura o trecere alternativă peste calea ferată pe perioada efectuării lucrărilor. Astfel, toti locuitorii din Ghioroc, Cuvin, Covăsânţ şi Miniş sunt obligaţi să ocolească prin Păuliş. Asta înseamnă 5 km dus şi 5 km întors în plus. Cine decontează acestor oameni pierderile de bani şi timp? Nu era în obligaţia firmei ce efectuează reperaţiile la pod să asigure trecerea provizorie peste calea ferată? Constat că noi, contribuabilii, suntem bătaia de joc a costructorilor dar şi a celor care ar trebui să vegheze la modul în care aceşti constructori îşi fac datoria.

MIHAI SĂBĂILĂ1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor