Copii talentaţi

Marian Victor
Marian Victor
ARAD – Concursul „Felicitarea de Paşti” şi-a desemnat câştigătorii, copii care au pictat cele mai frumoase felicitări. Ei au venit la redacţia noastră să îşi ridice premiul, şi am stat puţin de vorbă cu micuţii talentaţi.

Claudia Doboş Ganea, cea care a primit Premiul I, este elevă în clasa a IV-a A la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi”, învăţătoare Zenovia Tocan. Deşi la clasă studiază vioara, desenul este o altă pasiune a Claudiei (încă din grădiniţă).

A văzut în ziar concursul nostru şi s-a gândit să participe, „o ocazie bună” pentru a-şi fructifica talentul. Vestea că a câştigat a primit-o prin telefon, de la o prietenă a mamei pentru că a fost „prea mare agitaţie de Paşti” şi a uitat să citească ziarul. Ne-a răspuns rapid la tot ce am întrebat-o, cu sinceritate şi dezinvoltură, aşa cum a făcut-o şi la emisiunea „Copiii spun lucruri trăznite” la care a participat în urmă cu ceva vreme.

Câştigătorul Premiului II, Marian Victor, este elev în clasa a II-a la Şcoala Generală „Mihai Eminescu” şi materia lui preferată este Ştiinţe. Însă Victor este un copil cu multe talente: a luat locul I la Apărarea civilă, la alt concurs de desen de la Pecica a luat locul I. Desenul îl învaţă de la Anca, de la palatul Copiilor, unde face pictură şi modelling, deci este obişnuit deja cu prezentările de modă. Pentru când va fi mare, vrea să aibă mai multe meserii, printre care informatician şi designer. Până atunci va mai picta şi va prezenta modă şi va mai participa la concursurile noastre.

C.L.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !