Copiii au rămas fără alocaţii

23Comentarii
Copiii au rămas fără alocaţii
ARAD – Agenţia de Prestaţii Sociale dă asigurări că până la finele lunii toţi arădenii vor putea ridica alocaţiile copiiilor.

Cozi interminabile, agitaţie şi disperare la Oficiile Poştale din municipiu. Zeci de părinţi au dat buzna peste anagajţii poştei, ieri, în speranţa că vor putea pleca acasă cu alocaţia copiiilor. Surpriza a fost şi mai mare când răspunsul primit a fost că: nu se dau alocaţiile, nu avem bani!

„În mod normal, arădenii nu ar trebui să se prezinte la Oficiile Poştale pentru a ridica alocaţia aferentă copiiilor. Alocaţia se aduce de către poştaş la adresa de domiciliu, iar dacă nu este găsit beneficiarul acasă, abia atunci se lasă un aviz în cutia poştală pentru a se prezenta la Oficiu de care aparţine. Ridicarea banilor de la oficiu se poate face, însă, doar la o zi după primirea avizului”, a precizat Dan Cancel, director al Oficiului Judeţean de Poştă Arad.

Pe de altă parte, Cancel a mai spus că Poşta nu are cum să dea banii pentru alocaţii până când aceste sume nu sunt virate de către Agenţia de Prestaţii Sociale. Directorul APS Arad, Daniela Bătrân, ne-a explicat că: „într-adevăr nu au fost viraţi încă banii pentru alocaţii, dar până la finalul lunii toţi beneficiarii vor intra în posesia lor. Nu va rămâne nimeni fără alocaţie”.

O altă schimbare care se aplică din această lună face referire la tranşele de acordare a alocaţiilor. Astfel că dacă până acum banii se virau în două tranşe, de acum înainte vor exista trei tranşe, însă datele la care vin banii sunt diferite pentru cei care primesc alocaţiile direct în conturile bancare şi pentru cei ce le primesc prin intermediul Oficiilor Poştale.

JA-A.P.; G.K.23Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor