Creștere spectaculoasă Atrium Mall sub conducerea Granit Polus

Reactualizat la:
Creștere spectaculoasă Atrium Mall sub conducerea Granit Polus
Complexul comercial Atrium Mall și-a deschis porțile în 23 Martie 2010. Din momentul preluării conducerii în 2013 de către Granit Polus, până în prezent, unitatea a trecut prin mai multe etape de schimbare de brand, adaptâdu-se mereu la cerințele pieței. Eforturile depuse de către conducerea mall-ului au fost răsplătite în 2017, prin câștigarea titlului de Cel mai bine reamenajat mall din România.

În data de 6 Aprilie 2017, Raddison BLU hotel din București a găzduit cea de-a 12-ea ediție a galei de Premiere a spațiilor comerciale din România. Evenimentul i-a adunat la un loc pe cei mai importanți antreprenori și investitori din sectorul comercial. Organizatorii de la Europa Property au alocat 27 de premii pentru complexurile comerciale participante, clasând mall-urile în mai multe categorii. Mulțumită rebrandingului energizant de care a avut parte, complexul arădean a reușit să obțină titlul de Cel mai bine reamenajat mall din România, sub conducerea directă a grupului Granit Polus.

În comparație cu rezultatele anului 2013, în urma schimbărilor privind numărul de vizitatori, în creștere cu 26%, cifra de afaceri a înregistrat o creștere de 82%, nivelul de închiriere s-a îmbunătățit cu 39%, a fost obținut un profit net din venituri mai mare cu 74% și nivelul de ocupare a atins procentul de 96% comparativ cu 88%. Creșterea vizibilă a popularității mall-ului în rândul arădenilor a fost consolidată astfel și la nivel național prin câștigarea acestui titlu important.