Crucea Roşie Arad, în sprijinul nădăşenilor afectaţi de inundaţii

Crucea Roşie Arad, în sprijinul nădăşenilor afectaţi de inundaţii
S-a intervenit cu 600 de litri de apă potabilă, 50 kg de alimente, pături, lenjerie, alimente greu perisabile, îmbrăcăminte şi jucării.

Filiala judeţeană de Cruce Roșie a intervenit de urgență la Nadăş, acolo unde ploile abundente de la sfârşitul săptămânii trecute au inundat satul. Crucea Roşie Arad le-a dus nădăşenilor afectaţi de dezastru 600 de litri de apă potabilă și 50 de kilograme de alimente. Miercuri, 20 aprilie, un nou transport cu pături, lenjerie, alimente greu perisabile, îmbrăcăminte, jucării, au fost predate la şcoala din Nadăş, de unde vor fi distribuite celor care au avut de suferit în urma inundaţiilor.

„Îmbrăcămintea şi jucăriile au fost donate filialei de Cruce Rosie Arad prin proiectul «Dăruieşte și tu», proiect demarat de colectivul Şcolii Gimnaziale Mihai Eminescu Arad, în derulare de peste patru ani, în parteneriat cu filiala de Cruce Roşie Arad. Mulţumim conducerii şcolii, preşedintei comisiei de Cruce Roşie pe şcoală, precum şi elevilor şi cadrelor didactice din cele opt clase care au donat peste 80 de colete de bunuri” – spune Iudita Cuvineanu, director al Crucii Roşii Arad.

De asemenea, la Nadăş au fost donate si bunuri din gestiunea proprie de dezastre a Crucii Roşii: pături, lenjerie de pat, alimente. „Filiala a căutat să aducă un strop de bucurie în rândul familiilor greu afectate de ploaia torenţială care le-a inundat casele şi bunurile” – punctează Iudita Cuvineanu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !