Crucea Rosie Chisineu Cris are o noua conducere

De Diana Dutu
Crucea Rosie Chisineu Cris are o noua conducere
Dr. Csaky Csaba a fost ales în funcţia de preşedinte al subfilialei orăşeneşti a Crucii Roşii.

CHIŞINEU CRIŞ. Subfiliala Crucii Roşii din Chişineu Criş şi-a ales, săptămâna aceasta, noua structură de conducere. Numele preşedintelui şi ale membrilor Comitetului local de Cruce Roşie au fost stabilite în cadrul unei şedinţe desfăşurate în incinta Primăriei oraşului, la care au participat tineri şi vârstnici, membri sau simpatizanţi ai organizaţiei, directoarea Crucii Roşii Arad, Iudita Cuvineanu, dar şi viceprimarul de Chişineu Criş, Ioan Tripa.

După ce a fost prezentat bilanţul activităţii desfăşurate de Crucea Roşie Chişineu Criş sub conducerea preşedintei Simona Tripa şi vicepreşedintei Georgeta Csaky, s-a purces la alegerea noilor conducători. Astfel, funcţia de preşedinte îi revine dr. Csaky Csaba Ladislau, medic specialist pediatru care, până acum, a fost voluntar activ în cadrul filialei locale de Cruce Roşie. Vicepreşedinte a fost aleasă Simona Tripa. Membrii Comitetului au fost stabiliţi pe baza „anunţurilor benevole ale participanţilor”, astfel că numai cine a vrut şi şi-a exprimat dorinţa de a face ceva în cadrul organizaţiei, a fost ales în structura de conducere a acesteia.

A fost stabilit şi motto-ul sub care îşi va desfăşura activitatea Crucea Roşie din Chişineu Criş, în noul mandat: „Sărac nu este omul care nu a avut niciodată nimic. Sărac este acela care nu a ajutat niciodată pe nimeni.”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !