CTP modifică programul tramvaielor pe liniile 9, 10 și 16

De Valentin Goran
3Comentarii
CTP modifică programul tramvaielor pe liniile 9, 10 și 16
Orarul de plecare din stații, pe relația Sere – Grădiște și Vladimirescu, va fi modificat începând de sâmbătă, 5 martie.

Schimbarea de sâmbătă a orei de plecare a tramvaielor din stațiile de pe cele trei linii vizate, face ca ora de plecare a tramvaielor să se modifice cu doar câteva minute. Anunțul este postat chiar pe site-ul Companiei de Transport Public (CTP) Arad. Astfel, publicul călător trebuie să știe că pe traseul liniei 10 (Piața Romană – Podgoria – Vladimirescu – Combinatul Chimic), pentru zilele lucrătoare, plecarea tramvaiului de la Piața Romană va avea loc la ora 14.15 în loc de 14.16, respectiv din Vladimirescu, de la ora 15.00 în loc de 14.57. Pe traseul liniei 9 (Fat Frumos – Podgoria – Vladimirescu – Combinatul Chimic), pentru zilele de sărbătoare, plecarea din Vladimirescu II se va face la ora 12.06 în loc de 12.04, respectiv de la ora 13.41 în loc de 13.36. Pe traseul liniei 16 (Piața Romană – Podgoria – Sere), pentru zilele lucrătoare, plecarea din Piața Romană va avea loc la ora 15.34 în loc de 15.32.

Două minute contează

Din ce motiv au loc aceste schimbări de orar? Cu ce ajută un minut sau două? Pentru explicaţii, am contactat reprezentanții CTP Arad, care ne-au lămurit: „Aceste schimbări au fost făcute deoarece mai mulți călători au cerut pe adresa companiei acest lucru. Pentru unii călători, conform cererilor primite, contează și două minute pentru a ajunge la legăturile pe care le au de făcut. Vor mai fi făcute astfel de schimbări deoarece aceste linii vin din afara municipiului”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, Mariana Birău, directorul CTP Arad.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor