Cu 35% mai puţine solicitări pentru ajutorul de încălzire

Cu 35% mai puţine solicitări pentru ajutorul de încălzire
ARAD. Deşi au nevoie de ajutorul pentru încălzirea locuinţei, numărul arădenilor care au cerut acest ajutor a scăzut din cauza înăspririi.

Înăsprirea condiţiilor de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei a avut, cel puţin la Arad, efectul scontat: scăderea semnificativă a solicitărilor pentru obţinerea acestui ajutor.

Concret, numărul arădenilor care au cerut ajutor pentru încălzirea locuinţei a scăzut cu 35%, de la 12.375 solicitări – câte erau în noiembrie 2009 -, la aproximativ 7.700 cereri – câte sunt în prezent. Ultimele cereri au putut fi depuse marţi seara, Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară nemaiacceptând, de ieri, alte dosare.

Din totalul solicitărilor pentru obţinerea ajutorului de încălzire, majoritatea au fost depuse de cei care sunt racordaţi la sistemul centralizat, respectiv circa 3.900 de cereri. Pentru încălzirea cu gaze naturale au fost depuse aproape 1.600 de cereri, iar pentru lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri – aproape 2.200 de cereri.

JA-D.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase