Cu drag pentru copiii noştri!

De Daniel Scridon
17Comentarii
Cu drag pentru copiii noştri!
Proiectul „Cu drag pentru viitor” a ajuns într-o nouă etapă: o campanie de donaţii prin SMS, cu trei ambasadori şi o mulţime de oameni cu suflet mare din toate domeniile de activitate.

„Cu drag pentru viitor”, proiectul iniţiat de Cetatea Voluntarilor şi Anamaria Nyeki pentru reabilitarea Compartimentului de Boli Infecţioase Copii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, a generat până în prezent donaţii în bani de 65.472,7 euro şi bunuri necesare utilării saloanelor medicale, a căror valoare se ridică la 42.730 euro.

Un alt nivel

Miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat mai multe personalităţi din domenii precum sănătate, administraţie, cultură, sport, educaţie şi altele, Anamaria Nyeki a prezentat trofeul câştigat de Cetatea Voluntarilor pentru cea mai bună campanie iniţiată de o asociaţie de voluntari la nivel de România, la cea de-a XIV-a ediţie a Galei „Oameni pentru oameni” organizată de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare. Şi a prezentat noul nivel al proiectului: SMS la 8847 cu mesajul „cu drag” pentru o donaţie de 4 euro. „Campania se încheie pe 15 februarie 2018 şi avem ambiţia să strângem 50.000 SMS-uri, ceea ce ar însemna încă un etaj nou-nouţ” – a spus Anamaria Nyeki.

1-donatie

Cu inima deschisă

… s-au alăturat acestei campanii mulţi arădeni. Iată câteva dintre proximele acţiuni care au fost mediatizate cu acest prilej: Apetit Bistro – toate încasările de joi, 23 noiembrie vor fi donate acestei cauze nobile; Curtea Veche – pentru fiecare mesaj trimis la 8847, clienţii vor primi, gratuit, un desert „din partea casei”; Box Club Ruben Stoia – pe 1 decembrie, la „Cupa Moşului”, acţiune de donaţii şi SMS-uri; Port Athur – pe 2 decembrie, „Gustăm şi donăm”, acţiune cu 3.333 sarmale şi 25 litri de ţuică fiartă; Grădiniţa PP14 – pe 7 decembrie, „Târg de Crăciun în familie”; „Cu drag, în dar pentru copii” – pe 11 decembrie, ora 18, la Teatrul „Ioan Slavici”, spectacol de caritate.

Trei ambasadori

Pentru promovarea acestei campanii SMS la 8847, Anamaria Nyeki a ales trei ambasadori: creatoarea de modă Eli Lăslean, preşedintele echipei de baschet FCC ICIM Arad, Marcel Urban şi căpitanul echipei de baschet FCC ICIM Arad, Brankica Hadzovic. „Împreună, suntem mai puternici, mai vizibili şi vom reuşi” – a fost concluzia trasă de Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, care a donat primul SMS la 8847, în faţa jurnaliştilor, în speranţa că gestul său va fi imitat de toţi cei implicaţi în administraţia şi politica locală.

„Un leu pentru spital”

Componentele echipei de baschet feminin FCC ICIM Arad, prezente la eveniment, au demarat o acţiune paralelă, în acelaşi scop: „Un leu pentru spital”. O urnă specială va fi amplasată la Atrium Mall, iar alta la toate jocurile de baschet ale echipei arădene. „Dacă fiecare arădean ar dona un leu, după cele 79 zile ale campaniei, cu banii strânşi s-ar mai putea reabilita un etaj. Vă invit să fiţi parte dintr-un întreg care are un scop măreţ: reabilitarea Compartimentului Boli Infecţioase Copii” – a spus Marcel Urban, ambasador al campaniei SMS la 8847.17Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor