Cu părinţii în şcoală

De Loredana Bretfelean
Întâlniri de tradiţie la „.A. Vlaicu”
Întâlniri de tradiţie la „.A. Vlaicu”
La Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu” s-au desfășurat 168 de activități, care au reunit 137 de părinți.

La Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” s-a încheiat cea de-a XIII-a ediție a „Săptămânii părinților”, un program tematic cu tradiție, ce vizează cunoașterea potențialului uman…

Un proiect amplu care a animat elevii în această perioadă a fost „Ziua Ștafetei. Acum decid eu”, proiect care oferă copiilor șansa de a fi ascultați, de a-si consolida stima de sine, de a-și pune în valoare aptitudinile încercând să devină exemple pentru cei din jur. 15 elevi din clasa a VIII-a B au încercat să pătrundă tainele profesiei de arhitect, avocat, economist, medic, profesor sau designer, beneficiind de experiența, cunoștințele și deschiderea mentorilor.

Un alt proiect, printre ai cărui beneficiari s-a numărat și școala, a fost cel la inițiativa Comisiei Consultative pe teme de cardiologie a Consiliului Județean Arad – Inimoase inimi mici, sănătoase inimi mari – o campanie de informare medicală pentru elevii din clasele V-VIII din Municipiul Arad. Câteva eleve formate în prealabil, au devenit, la rândul lor, formatoare pentru colegii lor, pe care i-au învățat care sunt principiile alimentației sănătoase, cum să prevină bolile cardiovasculare sau cum să acorde primul-ajutor.
Prin prezentări ppt au fost aduse în fața publicului cele mai frumoase momente, cele mai expresive zâmbete și cele mai vesele chipuri. Cele mai harnice și îndemânatice mânuțe și-au expus în sala profesorală obiectele realizate în cadrul activităților artistico-plastice organizate alături de părinţi.

„Cea mai prietenoasă clasă”

Concursul „Cea mai prietenoasă clasă” și-a desemnat câștigătorii, fiind premiați cei mai responsabili elevi în ceea ce privește respectul față de mediul înconjurător, dovedind că au o conduită ecologică exemplară.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !