Cu plimezul ineuan la Paris

De Diana Dutu
7Comentarii
Cu plimezul ineuan la Paris
Tradiționala marmeladă de prune va „participa” la SIAL – cel mai mare târg internaţional de inovare alimentară.

Plimezul ineuan – marmeladă de prune, pentru necunoscători – va fi degustat, luna viitoare, la Paris! O societate comercială din oraşul arădean – Tradiţii ineuane SRL – va participa, între 16 şi 20 octombrie, la SIAL – cel mai mare târg internaţional de inovare alimentară, care se va defăşura în capitala Franţei. Ineuanii vor prezenta tradiţionalul plimez, descris ca fiind „un produs născut în urmă cu sute de ani în Cetatea Ineu, făcut după o rețetă tradițională din prune proaspete, selectate, fără adaos de zahăr. Un produs 100% natural, fără niciun conservant adăugat, făcut manual în căldare de cupru, la foc de lemne”.

„Considerăm că acest produs nu este doar al nostru, ci al tuturor ineuanilor. La acest târg ne vom strădui să reprezentăm Ineul și plimezul ineuan cu mândrie” – spune primarul Călin Abrudan.

Alături de plimezul ineuan, firma expozantă va prezenta la târgul de la Paris şi alte gemuri şi marmelade produse la Ineu (din pepene galben, piersici, caise, fructe cu sâmburi etc.), 100% ecologice.

Taguri: , , ,


7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor