Cultele cer o guvernare onestă

2Comentarii
Cultele cer o guvernare onestă
ARAD – Deputatul Lucian Riviş Tipei, membru al Comisiei pentru culte, drepturile omului şi problemele minorităţilor naţionale, a fost unul dintre iniţiatorii dezbaterii cu reprezentanţii tuturor cultelor din România- prilejuită şi de noua legea a cimitirelor- la care a participat şi ministrul Elena Udrea.

„Chiar dacă în ţările cu democraţie avansată Statul nu are legături strânse cu Biserica, totuşi cred că în România un parteneriat între cele două entităţi este binevenit, mai ales acum, tocmai pentru a dezvolta spiritul comunitar şi solidar în societate.

Discuţiile noastre au vizat problemele cu care se confruntă comunităţile religioase şi situaţia din ţară. Credem că o guvernare onestă şi imparţială trebuie să pună lucrurile pe masă, la vedere, chiar dacă pe moment, procedând astfel, îşi creează prejudicii. Totuşi, o abordare de acest tip se va dovedi câştigătoare pe termen lung. De aceea, şi discuţiile cu reprezentanţii cultelor au urmat aceste coordonate şi au fost apreciate ca atare”, a declarat  Tipei.  

JA-S.T.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor