Cum poti să economisești bani prin cupoanele de reducere?

Cum poti să economisești bani prin cupoanele de reducere?
ADVERTORIAL. Vrei să economisești bani și să beneficiezi de reduceri considerabile la produse cosmetice și pentru îngrijire personală, de înfrumusețare dar și pentru igiena casei tale? Magazinul Calla situat în Arad pe Bulevardul Revoluției la numărul 52 – 54 (vis a vis de magazinul Libelula), vine în ajutorul tău cu reduceri substanțiale, lună de lună, deoarece Calla înseamnă feminitate, sentimentul de bine pe care îl ai cu propria ființă și confortul pe care îl simți acasă.

Ca să poți economisi bani nu trebuie decât să decupezi cuponul de reducere la produsul aflat în promoție și să te prezinți cu el la magazinul Calla. Cupoanele de reducere pot fi achiziționate atât din ziarul Jurnal arădean cât și din revista Calla. Cu ajutorul acestor cupoane vei economisi timp, deoarece singurul lucru pe care îl ai de făcut este să urmărești produsele aflate în promoție și desigur bani prin prețurile promoționale care nu fac altceva decât să te ajute să reduci în mod semnificativ cheltuielile din bugetul familiei.

Acest tip de promoție poate fi o opțiune serioasă de economisire cu un impact pozitiv asupra bugetului familial. Secretul, în momentul de față, este acela de a găsi cel mai bun cupon de reducere sau voucher. Chiar dacă în țara noastră acest tip de promoție nu este unul foarte des utilizat în SUA acest concept de utilizare a cupoanelor, care a apărut în urmă cu 100 de ani, a devenit o activitate cotidiană, normală, care a redus considerabil cheltuielile din bugetul familiei. România este una din țările din Europa în care consumatorii sunt nevoiți să aloce cel mai mare procent din veniturile lunare către acest segment de cumpărături, iar vestea bună este că în ultimii doi ani de zile, în țara noastră acest tip de achiziție a produselor cunoaște totuși o creștere semnificativă.

Printre primele magazine din Arad care folosește acest tip de reduceri, magazinul Calla oferă clienților cupoane de reducere în ziarul Jurnal arădean în zilele de 7, 10, 14 și 21 decembrie, dar și în revista proprie care este distribuită în magazin. De exemplu, în data de 7 decembrie, folosind cuponul de reducere poți achiziționa: Set Cadou Enrique Iglesias Deeply yours dns 75 ml + deo 150 ml 1 +1 gratis la prețul de numai 29.99 lei.

Voucher-Calla

Vă așteptăm în magazinul nostru pentru a profita din plin de aceste promoții și pentru a face cadoul perfect la un cost cât mai accesibil!