Cum puteti incepe o afacere in Energii Regenerabile

Reactualizat la:
Cum puteti incepe o afacere in Energii Regenerabile
RoEnergy Timisoara 2012, targul international de energii regenerabile si eficienta energetica in constructii, care va avea loc in perioada 28-30 noiembrie 2012 la Pavilion Expovest (Hotel Senator) , Calea Lugojului, numarul 7, se anunta a fi cel mai important eveniment de profil din partea de vest a tarii, punand Banatul pe harta energetica europeana.

Timp de trei zile, la Timisoara vor fi prezente companii consacrate de pe trei continente ( Europa, Asia si SUA), iar vizitatorii targului au posibilitatea castigarii unor premii interesante, oferite de Continental Hotels, Asociatia Romana a Electricienilor, Romania Green Building Council si Energy World ( detalii pe www.roenergy.eu)

Energie de la soare, apa, paie

Aflat la a treia editie in Timisoara, evenimentul va prezenta, in cadrul unor conferinte specializate, tehnologii interesante din domeniul energiei solare si bioenergiei ( biomasa, biogaz, biocombustibili ). Vor participa, cu stand la targ, companii consacrate din tari precum Anglia, Italia, Cehia, Austria, Bulgaria, Turcia, SUA si Romania care vor oferi vizitatorilor informatii si feedback pentru deschiderea unei afaceri in domeniul energiilor regenerabile.

Prin tematica, targul acopera domeniile solar fotovoltaic, infrastructura energetica, biogaz, biomasa, biocombustibili, energie eoliana, microhidroenergie, eficienta energetica.

Sponsorii evenimentului: ELECTROGRUP si SRAC.

De ce este propice acest moment pentru afaceri ?

Intr-o serie de tari europene cu traditie in energii regenerabile au fost taiate subventiile pentru producerea energiei din surse regenerabile. Din aceasta cauza, cat si sub presiunea crizei economice, companiile straine cauta noi oportunitati de afaceri inclusiv in Romania. Zona de vest si judetul Timis in special se bucura de un potential solar si eolian de exceptie, cat si de multiple oportunitati de implementare a unor proiecte pe biomasa si biogaz.

Cui i se adreseaza evenimentul ?

Atat producatorii, furnizorii, cat si consumatorii de energie vor gasi la RoEnergy Timisoara 2012 domenii de interes. Incepand de la companii de profil si pana la primarii, consilii locale si judetene, manageri de utilitati ( scoli, spitale, spatii comerciale, biserici, etc), agricultori, zootehnisti, electricieni si instalatori, cu totii fiind interesati sa afle cele mai eficiente modalitati de folosire a energiei electrice si termice.

Ce puteti vedea la Targul RoEnergy din Timisoara ?

Vor fi expuse panouri solare, pompe de caldura, invertoare, produse de izolatii si de crestere a eficientei energetice, echipamente de producere a biomasei, etc. Oferta expozantilor cuprinde produse, tehnologie si know-how, pretabile pentru investitii mici, cat si pentru parcuri solare, eoliene ori amenajari hidroenergetice.

Vreti să incepeti o afacere in domeniul energiilor regenerabile ?

Participati la Conferintele RoEnergy si vizitati Targul. Inscrierile se pot face aici. Va puteti informa corect despre posibilitatea de a activa ca dealer de panouri solare, turbine eoliene, biomasa, solutii termice, izolatii – cele mai noi tehnologii occidentale – si veti putea intra in contact cu persoane “cheie” din domeniul energiilor regenerabile.

Cine vine la Timisoara ?

La targ vor expune peste 70 de companii, dintre care circa 35 la suta provin din strainatate. Unele branduri vin acum, cu ocazia targului RoEnergy Timisoara, pentru prima data in tara noastra. Din paleta expozantilor prezentam cateva oferte.

Vey Stroy – companie din Turcia, lider EPC si O&M în South East Europe, cu filiala Smart Solar în Europa, care a construit peste 15 parcuri PV in Bulgaria.

S&C Electric Company din UK isi are originea in Chicago cu o traditie de peste 100 de ani in producerea de echipamente electrice. Ca EPC, compania are la activ proiecte de energie solara si energie eoliana, care totalizeaza peste 5 GW.

Woodward IDS Bulgaria , filiala multinationalei Woodward Inc, activeaza ca proiectant, producator si furnizor de servicii pentru energia eoliana si energia solara ( generatoare eoliene si instalatii solare). Woodward este prezenta in 14 tari.

Premier Power Italy, reprezentanta a companiei americane omonime, lider EPC consacrat pe pietele solare din SUA și Europa.

Saint-Gobain Construction, sucursala din Romania a Saint-Gobain Pam din Franta, lider mondial in conceperea, producerea si comercializarea sistemelor complete din fonta ductila pentru retelele de alimentari cu apa, canalizare, irigatii si microhidrocentrale.

BTS Biogas Italia proiecteaza, construieste si intreține instalatii de biogaz. Pana in prezent, BTS Biogaz a realizat 100 de instalații de biogaz, care totalizeaza 80 de MW. Compania activeaza in Italia si isi are sediul principal in Germania.

CINK Hydro Energy din Cehia produce si livreaza agregate complet automatizate pentru dotarea microhidrocentralelor echipate cu turbine Cross Flow Banki, Pelton, Kaplan, Francis.

FOMCO Solar Systems din Romania ofera solutii profesionale complete de consultanta, proiectare si executie la cheie a parcurilor fotovoltaice montate atat in camp deschis cat si pe acoperișuri.

Programul conferintelor RoEnergy 2012:

28 noiembrie 2012 – Conferinta Energia solara

29 noiembrie 2012 – Conferinta Bioenergia: cercetarea de astazi, energia de maine

Intrarea la expozitie si parcarea sunt gratuite.

Mai multe informatii la -
info@roenergy.eu si pe www.roenergy.eu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !