Cupa UVVG la volei pe plaja

De Vasile Filip
Cupa UVVG la volei pe plaja
Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad și CS ProVolei Arad au organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad ediția din acest an a Cupei UVVG la volei pe plajă.

Radu Sabău, Președintele CS ProVolei Arad, ne-a declarat: „Pe terenul nou amenajat s-au întrecut echipe din Arad, Timișoara, Caransebes, Lugoj, Oradea, Satu Mare si Deva. Și de aceasta dată sportivii care au reprezentat echipele UVVG ProVolei Arad au dominat această frumoasă întrecere dovedind încă o dată, dacă mai era cazul, că pregătirea în această disciplină sportivă și susținerea pe care o au din partea celor două instituții mai sus menționate nu este în van”.

Clasamentele sunt următoarele:

La fete:

1. Rovas Raluca/Pujky Denisa – UVVG ProVolei Arad

2. Ștefan Cristina/Carțiș Simina – UVVG ProVolei Arad

3. Filip Iulia/Tudosie Giorgiana – CSS Caransebeș

4. Pienescu Anca/Vlad Corina – CSS Tm/LPS Oradea

La băieți:

1. Both Adrian/Șipoș Walter – UVVG ProVolei Arad

2. Druțău Vlad/Preda Andrei – UVVG ProVolei Arad

3. Chiș Marcel/Ilieș Raul – LPS Oradea

4. Lopătaru Radu/Pîrv Alex – UVVG ProVolei Arad

La seniori:

1. Drînceanu Senin/Lung Emil – LPS Bihorul Oradea

2. Pop Petru/Sabău Alin – UVVG ProVolei Arad

3. Duma Victor/Motoc Răzvan – UVVG ProVolei Arad

4. Niță Eduard/Oprișor Raul – Banatul Caransebeș

Președintele CS ProVolei Arad, Radu Sabău, mulțumește pe aceasta cale Primarului Aradului, domnul Gheorghe Falca si conducerii UVVG Arad, doamnei Coralia Cotoraci –Rector UVVG Arad si domnului Aurel Ardelean –Presedintele UVVG Arad pentru sprijinul acordat voleiului si voleiului pe plaja in ultimii ani. Luni seara sportivii arădeni se vor deplasa spre Mamaia unde in aceasta săptămâna vor avea loc Campionatele Naționale de volei pe plaja la Juniori si Cadeti dar unde sportivii nostri vor susține si un turneu de pregătire la nivel de Juniori. Îi asteptăm cu rezultate bune!”

Taguri: , , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !