(P) Cura de slabire 5 in 7: slabesti 5 kg in 7 zile. Afla de ce lichidele joaca un rol important!

Reactualizat la:
(P) Cura de slabire 5 in 7: slabesti 5 kg in 7 zile. Afla de ce lichidele joaca un rol important!
Cate kilograme vrei sa slabesti? Incearca cea mai concentrata si mai puternica formula de slabire – picaturile Slim Complex

Ce este Slim Complex?

Slim Complex asociaza 5 principii active 100% naturale cu proprietati recunoscute de eliminare a grasimii si combatere a surplusului de greutate. Datorita acestei formule brevetate, Slim Complex actioneaza simultan asupra celor 4 puncte cheie ale slabitului:

✔ depozitele de grasime localizate in zonele cele mai rezistente (abdomen, solduri, fese si coapse)
✔ metabolismul incetinit, ceea ce se traduce prin arderi lente si inficiente
✔ reaparitia celulelor adipoase prin instalarea efectului yoyo
✔ deficitul de energie, care este compensat negativ prin consumul de alimente bogate in zaharuri si grasimi

De ce Slim Complex se prezinta sub forma de picaturi si nu capsule?

Pentru fabricarea capsulelor ar fi fost necesara deshidratarea ingredientelor, ceea ce ar fi condus la pierderea unei mari parti din principiile lor active. Conservarea acestor agenti de ardere a grasimilor sub forma lichida le pastreaza intacte proprietatile de slabire.

Aceste picaturi de slabire sunt atat de concentrate si de eficiente, incat numai 10 picaturi diluate intr-un pahar de apa, inainte de fiecare masa, sunt suficiente pentru activarea proceselor de ardere si redinamizarea organismului.

La ce rezultate te poti astepta cu Slim Complex?

Studiile clinice desfasurate au aratat ca aceste picaturi permit eliminarea a maximum 600g de grasime in 8 ore (rezultatele observate variaza intre 400 si 600 grame).

Cum se folosesc picaturile Slim Complex?

Vei vedea cat de simplu si placut este sa slabesti cu Slim Complex! Le poti folosi pentru bauturi calde (ceaiuri, infuzii) sau reci (sucuri naturale de fructe sau legume, ceaiuri cu gheata, limonade fara zahar), fara nicio teama ca le vor putea schimba gustul!

Slabeste acum cu Slim Complex! Mai multe detalii pe site.