Curs de inspector în muncă, la CCIA

De Andreea Pintea
Curs de inspector în muncă, la CCIA
Camera Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează în perioada 23 februarie – 23 martie 2018 cursul autorizat de Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (cod COR 315723).

Tematicile de curs cuprind: realizarea activităţilor de prevenire şi protecţie, realizarea semnalizării de securitate şi/sau de sănătate la locurile de muncă, instruirea şi informarea lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, stabilirea mijloacelor materiale şi tehnice necesare securităţii şi sănătăţii în muncă, prevenirea accidentelor de muncă şi a îmbolnăvirilor profesionale, participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporară de muncă, verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, monitorizarea activităţilor de evacuare şi intervenţie în situaţii de urgenţă.

Durata cursului este de 80 ore (teorie și practică), zilele de desfășurare fiind marți si vineri, interval orar 17:00 – 21:00, la sediul CCIA Arad (Str. Cloșca, nr. 5). „Cei care vor dori să paricipe la acest curs și sunt membri CCIA Arad beneficiază de reducere 10%. De asemenea, o reducere similară se aplică și în cazul în care sunt înscrise simultan 2 persoane de la aceeaşi firmă”, spun reprezentanții CCIA Arad. Detalii suplimentare se pot obține de la Carmen M. Crișan, contact: ccia@ccia-arad.ro sau carmen.crisan@ccia-arad.ro, telefon: 0730.188.299 sau 0257/200.800.

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !