Curs pentru Licenta C UEFA

De Daniel Scridon
ARAD. Comisia Tehnică din cadrul AJF Arad organizează un nou curs pentru instructorii de fotbal care doresc să obţină Licenţa C UEFA. Condiţiile de participare sunt următoarele: vârsta minima 18 ani, cerere de înscriere, adeverinţă medicală din care să rezulte că este clinic sănătos, copie legalizată după certificatul de naştere, cartea de identitate şi actele de studiu (absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat), cazier juridic, achitarea taxei de înscriere, 3 poze tip buletin şi un dosar.

Candidaţii vor susţine două probe de admitere: joc la două porţi (demonstrarea nivelului deprinderilor şi cunoştinţelor tehnico-tactice) şi lucrare scrisă (probleme generale de cultură fotbalistică şi a regulamentului de joc). Evaluarea se va face cu note de la 1 la 10 pentru proba practică şi cea scrisă, candidaţii fiind admişi cu nota minimă 5. O altă condiţie pentru absolvire este legată de frecvenţa la cursuri, care trebuie să fie de 80%.
Înscrieri se fac până la 31 octombrie, la sediul AJF Arad (tel: 0257/256762 sau 0760238941), examenul fiind programat pentru data de 3 noiembrie.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !