Cursuri de WebDesign, Photoshop, Google Adwords în Arad

Reactualizat la:
Cursuri de WebDesign, Photoshop, Google Adwords în Arad
În perioada noiembrie-decembrie 2015 IT School organizează în Arad următoarele cursuri: WebDesign HTML5 & CSS3, Prelucrare si editare imagini în Photoshop, Google Adwords. Programele de curs sunt concepute în totalitate pentru începători orele fiind 100% practice. Toate cursurile încep de la un nivel zero și nu sunt necesare cunoștințe inițiale în domeniu.

Cursul de WebDesign cuprinde o varientate larga de module printre care: HTML5 Web Layouts, CSS3 Animations, Web Based Applications, SEO și optimizarea layouturilor pentru dispozitive mobile – Responsive Design. Dacă ești interesat de modul în care se creează paginile web interactive și cum se pot optimiza pentru afișarea corectă pe orice device PC/Tableta/Telefon te așteptăm la curs să descoperim împreună cât de ușor este! Cursul este structurat conform cererii actuale ale acestui domeniu iar limbajele studiate sunt HTML5, CSS3 si basic JavaScript.

Curs de Photoshop

In cadrul cursului de Photoshop se vor studia elementele de prelucrare ale imaginilor dar si realizarea diferitelor elemente de Photo Print si Graphic Design. Pe scurt: editare imagini (schimbare fundal, reflexii, corectare expunere, filtre ) + grafic design (realizare flyere, carti de vizita, mape de prezentare etc).

Google Adwords

Pasionatii de Online Marketing pot invata cum se creaza si se optimizeaza campaniile Cost Per Click in cea mai populara platforma – Google Adwords. Cursul cuprinde: optimizarea costurilor, selectia cuvintelor cheie, realizarea anunturilor text si imagini, strategii de licitare, optimizarea si plasarea anunturilor, planificarea si previzionarea rezultatelor.

IT School este cel mai mare centru specializat de cursuri IT din Arad si Timisoara. Cu o echipa de traineri mereu dedicati si cursuri care se desfasoara intr-un mediu relaxat, IT School este locul ideal de a invata, socializa si a aprofunda materia intr-un mod practic.

Înscrieri

Toate cursurile se vor desfasura la sediul IT School din Arad, Str. Tribunul Dobra Nr 1.

Cu ce trebuie sa vina cursantii? Cu laptopul, mult entuziasm si dorinta de a invata ceva nou, de restul se va ocupa IT School! Inscrierile se pot face pe www.itschool.ro in limita locurilor disponibile. Pentru inscrierile efectuate in perioada 30 octombrie – 10 noiembrie ai 10% reducere la cursuri!