Cursuri la CCIA

Cursuri la CCIA
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad demarează în perioada 19 august – 17 septembrie 2015, cursul de referent/inspector resurse umane. Cursul oferă o dezvoltare a cunoștințelor profesionale și personale, utile atât în menținerea pe piața muncii, cât și pentru integrarea într-o muncă decentă, utilă, apreciată și corect remunerată.

În cadrul cursului, cursanții vor beneficia de toate materialele necesare derulării activității, iar după examinarea finală, aceștia vor primi o calificare complementară profesiei și o diplomă, eliberată de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC). Taxa cursului este de 350 lei + 50 lei taxă de înscriere. Pentru acest curs se pot face înscrieri și pentru sesiunea septembrie- octombrie 2015.

Asistent relații publice

Cursul de asistent relații publice și comunicare se adresează persoanelor care au minim studii medii, interesate să se perfecționeze în domeniul relațiilor publice și comunicării.

Cursul își propune să sprijine participanții în însușirea unor instrumente si tehnici de impact în activitatea de Relații Publice si Comunicare și în dezvoltarea abilităților profesionale specifice. Taxa cursului este de 600 lei + 50 lei taxă înscriere, membrii CCIA Arad și persoanele care achită taxa integral până la data de 1 septembrie 2015 beneficiază de 10% reducere. De 10% reducere mai beneficiază și companiile care doresc să își califice mai mult de 2 angajați.

Înscrierea la curs trebuie confirmată până cel târziu la data de 09.09.2015 la adresa de email carmen.crisan@ccia-arad.ro, detalii suplimentare la telefon: 0730188299.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !