Cursuri pentru dezvoltarea personalului din ONG-uri și a partenerilor sociali, la Timișoara

De A.M.
Cursuri pentru dezvoltarea personalului din ONG-uri și a partenerilor sociali, la Timișoara
© foto: arhivă
Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin organizează o activitate de instruire a personalului din ONG-uri și a partenerilor sociali, pentru dezvoltarea acestei zone de antreprenoriat.

Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin – ADAF – organizează la Timișoara o ”activitate de instruire a personalului din ONG-uri și parteneri sociali din Regiunea Vest”, totul în cadrul proiectului ”Implică-te în politici publice pentru afaceri!”.

Proiectul se adresează reprezentanților ONG-urilor și partenerilor sociali și își propune sprijinirea antreprenoriatului în domeniu, prin debirocratizarea mediului de afaceri. Totodată, prin acest proiect se urmărește creșterea capacității ONG-urilor și a partenerilor sociali, dezvoltarea unor propuneri alternative la politici publice pentru afaceri, dar și îmbunătățirea relației cu cetățenii și mediul de afaceri.

Proiectul este centrat pe cinci proceduri administrative: demararea unei afaceri, autorizarea activităților, autorizația de construcții, controlul întreprinderilor și procedurile fiscale.

Instruirea personalului din ONG-uri se face printr-un curs care are trei module, fiecare dintre acestea având o durată de trei zile:

  1. Procesul elaborării politicilor publice
  2. Activități de susținere și promovare a propunerilor alternative la politici publice
  3. Instrumente independente de monitorizare a politicilor publice

Cursurile au loc la sediul CCIAT (Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22, et. 1, Sala Nera), în perioada 9 – 11 septembrie 2019, în intervalul orar 9:00 – 17:00.

Informații suplimentare, AICI.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !