Cursurile pentru administrator, în așteptare

De Valentin Goran
4Comentarii
Cursurile pentru administrator, în așteptare
ULAL Arad îi asigură pe aplicanţii înscrişi la seriile de curs că vor fi informați despre aspectele organizatorice ale următoarelor întâlniri.

Arad. Pentru a putea organiza cursul pentru administratori, respectiv orele de curs teoretic și practic, în conformitate cu legislația, ULAL Arad urmărește și solicită informațiile necesare de la Ministerului Dezvoltării şi Autoritatea Națională pentru Calificări. Până în momentul prezent – ne spune Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad – organizarea oricărui tip de curs de calificare pentru administratorii de condominii nu a fost posibilă.

„Lipsa unor răspunsuri avizate din partea autorităților competente au adus întârzieri în întrega desfășurare a activității. Aceste acțiuni se răsfrâng atât la nivel local, cât și la nivel național. ULAL Arad dorește, însă, să asigure comunitatea administratorilor dar și persoanele care doresc să participe la acest curs că va urmări, la fel de prompt toate informațiile actualizate”, a declarat Lupșe.

Mai mult decât atât, punctează președintele ULAL Arad, toți aplicanții înscriși în seriile de curs organizate de către ULAL pentru administratorii de condominii vor fi informați telefonic despre aspectele organizatorice ale următoarelor întâlniri. La absolvirea cursului se va elibera certificatul de calificare profesională.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor