„Dacă nu apuc să citesc JA, simt că îmi lipseşte ceva”

De Diana Dutu
„Dacă nu apuc să citesc JA, simt că îmi lipseşte ceva”
© Cititorii fideli și norocoși s-au întâlnit cu redactorii Jurnal arădean FOTO: Andreea Pintea
Mărturiseşte una dintre cititoarele noastre. Jurnal arădean i-a premiat ieri pe cei mai norocoşi abonaţi.

Concursul „Premiile de fidelitate Jurnal arădean” a avut, ieri, festivitatea de premiere a câştigătorilor din luna octombrie. Ocazie cu care buzunarele celor mai norocoşi dintre abonaţii noştri s-au umplut cu câte 200 de lei. Am profitat de întâlnirea cu cititorii noştri pentru a (mai) afla ce cred ei despre Jurnal arădean.

Cuvântul cititorilor

„Aştept întotdeauna ziarul cu nerăbdare pentru că sunt abonată de ani şi ani şi mă bucur că întreg colectivul redacţional faceţi eforturi mari pentru a ne ţine la curent cu tot ce se întâmplă. Vă doresc sănătate, ca să ne mai puteţi intra în case şi în viitor pentru că pentru noi e foarte important să vă citim” – opinează Marina Crişan din Vărădia de Mureş. Ea a câştigat pentru a treia oară la concursul nostru de fidelitate, tragerea la sorţi având loc chiar de ziua sa de naştere. Norocoasa îi îndeamnă pe arădeni să se aboneze la ziar şi să participe la concurs pentru că „nu ştii niciodată când norocul îţi surâde”.

Ioana Halja din Revetiş recunoaşte că tatăl său a făcut abonamentul pe numele ei şi, iată, a fost cu noroc. Jurnal arădean este citit, însă, de întreaga familie „de când mă ştiu”. Şi arădeanca Marioara Stănculea este abonată la ziar de pe vremea când se numea Flacăra Roşie şi apreciază conţinutul acestuia: „Apreciez că rubricile sunt variate, deci prezintă informaţii din toate domeniile. Pe mine mă interesează în mod deosebit articolele din învăţământ, cultură, sănătate şi activitate culinară.”

„Felicit pe cei care ne onorează cu acest ziar complet” – spune, la rându-i, Clara Ustea. Ea mărturiseşte că citeşte Jurnal arădean încă de la primele ore ale zilei: „Dimineaţa, la micul dejun, nu există să nu am ziarul. Rând cu rând, citesc tot. Iar după ce mănânc, fac integramele.” Eleonora Bota e în asentimentul antevorbitoarei sale: „Atunci când am ceva treabă dimineaţa şi nu apuc să citesc ziarul, simt că îmi lipseşte ceva. Îmi place Jurnal arădean, îl citesc tot, dar mă interesează în special articolele din învăţământ. Şi am o sugestie: să organizaţi un concurs pentru sudoku.”

„Sunt abonat la acest ziar din anii ’60, lună de lună. Îmi place cum e scris. Voi continua până pot cu abonamentul la Jurnal arădean şi cu participarea la concurs. Poate mai pică o dată pleaşca pe capul meu” – spune, mai în glumă, mai în serios, Gheorghe Pârvulescu din Zimandu Nou. Şi Gheorghe Inisel din Secusigiu e un abonat foarte fidel: „Am ziarul de peste 40 de ani. Este foarte bun. Dar am o regulă: mai întâi îl citesc eu, apoi ceilalţi din familie.”

Cel mai norocos

Fără doar şi poate, cel mai norocos dintre abonaţii noştri fideli este Teodor Mladin din Sântana. El a câştigat pentru – atenţie! – a 17-a oară la „Premiile de fidelitate”. Nu mai ştie exact când a primit primul premiu, dar îşi aminteşte că valoarea acestuia era de 50 de lei. Ştie sigur, însă, că premiul pe care Jurnal arădean i l-a înmânat ieri nu este ultimul. Zice că de-abia după cel de-al 20-lea premiu de fidelitate se gândeşte să se oprească. Dar, până atunci, insistă.

Ce fac cu banii

Teodor Mladin va împărţi cei 200 de lei celor două nepoate ale sale. Şi Gheorghe Inisel îi va da premiul nepoatei sale. Eleonora Bota va direcţiona jumătate din premiu pentru a se abona la Jurnal arădean pe anul viitor, iar cealaltă jumătate o va împărţi celor doi copii „pentru că o dată duce unul plicul cu talonul de concurs, o dată îl duce altul”. Marioara Stănculea va folosi banii pentru „acoperirea găurilor, că sunt atât de multe! Şi probabil că o să iau ceva care să fie special pentru mine.” Marina Crişan va pune cei 200 de lei pe lângă alţi bani pentru a putea începe reparaţiile necesare în urma stricăciunilor produse de vijelia de luna trecută.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !