DALI de 330.000 de lei pentru Parcul Eminescu

De Diana Dutu
6Comentarii
DALI de 330.000 de lei pentru Parcul Eminescu
Primăria Municipiului Arad doreşte să reabiliteze şi să modernizeze parcul din spatele Palatului Administrativ.

După o tentativă eşuată în toamna anului 2017 (când nu s-a prezentat niciun ofertant), Municipalitatea încearcă acum, din nou, să facă un pas înainte pentru amenajarea Parcului Eminescu din Arad. Primăria pune la bătaie 330.000 de lei pentru realizarea DALI (Documentaţie de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii) „Reabilitare şi modernizare Parcul Mihai Eminescu”. Municipalitatea a lansat un anunţ de cumpărare directă pentru care aşteaptă oferte până la sfârşitul săptămânii viitoare (12 ianuarie 2018). Obiectul de activitate al operatorilor economici interesaţi trebuie să aibă relevanţă în legătură cu obiectul viitorului contract de servicii, iar oferta tehnică trebuie să respecte cerinţele temei de proiectare. Criteriul de adjudecare a contractului îl constituie preţul cel mai scăzut. Potrivit anunţului Municipalităţii, „durata de prestare a serviciilor este de 45 de zile de la emiterea ordinului de începere a serviciilor”.

Întrebat de Jurnal arădean/ Aradon care sunt planurile Municipalităţii în ceea ce priveşte reabilitarea şi modernizarea Parcului Eminescu, primarul Gheorghe Falcă a precizat că este vorba de o simplă amenajare în care e abordată problema refacerii aleilor, a amplasamentului mobilierului urban, problema vegetaţiei şi a sistemului de irigare, a treptelor de acces în parc şi, nu în ultimul rând, problema iluminatului ambiental şi arhitectural.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor