Dăruiește și fii mai bun!

De Vasile Filip
Sprijin pentru cei sărmani
Sprijin pentru cei sărmani
În cadrul Săptămânii Educației, elevii Școlii Gimnaziale „Iustin Marșieu” din Socodor, îndrumați de dascăli cu suflet mare, au adunat mai multe legume pentru săracii care beneficiază de serviciile sociale oferite de Cantina socială „Sfântul Ierarh Nicolae”, administrată de Arhiepiscopia Aradului.

Scopul acestei activități a fost acela de a-i ajuta pe semenii lor aflați în suferință și nevoie. Cantina socială „Sf. Ierarh Nicolae” dăruiește zilnic, celor 65 de beneficiari, o masă caldă la amiazi. Cei 65 de beneficiari sunt persoane vulnerabile din municipiul Arad (persoane cu handicap, persoane de etnie rromă, persoane în vârstă care nu au nici un venit, sau care au o pensie mică, pensie socială, familii cu mai mulți copii, persoane fără loc de muncă) la care se adaugă și copiii Centrului de zi „Nașterea Maicii Domnului” a Asociației Filantropia Arad.
„Acțiunea social-filantropică inițiată de cadrele didactice ale școlii – ne-a spus pr. cons. Gabriel Cosmin Mariș – se află la a treia ediție și se dorește a continua și în anii următori prin parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului. Transportul colectei s-a efectuat marți, 13 octombrie a.c., de către unul dintre părinții acestor copii credincioși.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !