DDAC Arad a împlinit 15 ani de activitate

De Diana Dutu
DDAC Arad a împlinit 15 ani de activitate
Cu această ocazie, Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară și-a deschis larg porţile.

Evenimentul „Ziua Porților Deschise 2016” care a avut loc, miercuri, la sediul DDAC, a fost dedicat împlinirii a 15 ani de activitate. Curtea instituţiei a fost neîncăpătoare pentru publicul numeros care a ţinut să asiste la programul artistic pregătit cu această ocazie, program susţinut de copiii de la Complex „Curcubeu” și vârstnicii de la centrele de zi, cărora li s-au alăturat majoretele de la Liceul „Csiky Ghergely” și un ansamblu de dansuri populare. În deschiderea evenimentului, a fost prezentat un recital al cvartetului de coarde, coordonat Doru Orban, director artistic al Filarmonicii Arad.

De asemenea, la sediul DDAC de pe Calea Radnei au avut loc expoziţii cu produse (tablouri, felicitări, bijuterii handmade) realizate de tinerii cu dizabilităţi din cadrul Atelierului Creativ, de cei ai Centrului Social cu Destinaţie Multifuncţională Tarafului și al copiilor de la Complex „Curcubeu”.

„Astăzi sărbătorim ziua DDAC Arad, mai exact sărbătorim 15 ani de existență, de muncă permanentă depusă în folosul comunității locale. Am încercat tot timpul să dezvoltăm serviciile sociale, corelându-le cu nevoile persoanelor aflate în dificultate și ne putem mândri în acest moment ca cel mai mare furnizor de servicii și prestații sociale din municipiul Arad. Când spunem «social» vorbim despre un subiect foarte delicat, ce necesită o muncă la fel de delicată. Implicarea specialiştilor noştri, dincolo de profesionalism, presupune şi delicatețe sufletească față de persoanele, familiile și copiii aflați în nevoie socială. Doresc să urez tuturor «La Mulți Ani!» de ziua noastră, să mulțumesc întregii echipe DDAC pentru toată implicarea și că au dovedit încă o dată că instituția noastră este o familie unită. Nu aș putea să nu aduc mulțumiri pentru sprijinul de care beneficiem din partea Primăriei, Consiliului Local, Consiliului Județean, celor două instituții de învățământ superior, ONG-urilor, reprezentanților Crucii Roșii, voluntarilor și tuturor instituțiilor care sunt alături de noi”, a subliniat Oana Pârvulescu, director general DDAC Arad.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !