De ce a devenit Romana Residence cel mai bine vândut cartier de case din Arad? Aflăm chiar azi răspunsul!

Reactualizat la:
De ce a devenit Romana Residence cel mai bine vândut cartier de case din Arad? Aflăm chiar azi răspunsul!
ADVERTORIAL. “Locație, locație, locație” este o sintagmă obișnuită în domeniul imobiliar. Și este un sfat bun – cu excepția unui singur lucru: majoritatea oamenilor nu înteleg ce înseamnă cu adevărat o locație bună. Însă, aflăm răspunsul în acest interviu, oferit de doamna Florina Duma – Director Executiv Romana Residence).

A: Vă mulțumim pentru amabilitatea de a ne oferi acest interviu și vă felicităm pentru rezultatele deosebite, obținute în ultima perioadă.

FD: Vă mulțumesc și eu, întradevăr proiectul Romana Residence se bucură de cele mai bune rezultate de până acum. Așa cum bine știți am început anul cu vânzări record în segmentul imobiliar din Arad și cu premiza dezvoltării unor facilități unice în cartier.

A: Dorim să dezvoltăm discuția în jurul beneficilor oferite de localizarea unui proiect rezidențial. Așadar, de ce ați ales zona Grădiște pentru dezvoltarea cartierului și de ce o considerați o locație atât de bună?

În primul rând, se află în partea de nord a orașului, iar peste tot în lume, cartierele premium se dezvoltă în zonele de nord. În al doilea rând, infrastructura, ambientul general, gradul de liniște și intimitate dar și accesul facil sunt beneficii reale ale acestei zone.

Pe de altă parte, o “locație bună” poate însemna lucruri diferite pentru fiecare dintre noi, dar există totuși un factor comun care se referă la valoarea unei case localizate într-o zonă bună. Iar aici mă refer, la valoarea mereu în creștere a caselor din Romana Residence. Este suficient să spun că, un model de casă pe care l-am construit în urmă cu 3 ani, acum se vinde cu 30.000 – 40.000 euro mai mult. Avem un caz concret, al unei tinere familii care în 2018 s-a reintors în Italia, și astfel au fost nevoiți să îți vândă casa, modelul Davina mai exact, cu un profit de peste 40.000 euro, comparativ cu investiția inițială.

Totuși o casă este mult mai mult decât o investiție financiară. Dincolo de acest aspect, atunci când am ales zona Grădiște ne-am gândit la viitorii rezidenți. La ce își doresc ei, la facilitățile pe care trebuie să le aibă în proximitatea locuinței. Deși terenurile din afara orașului sunt mult mai ieftine și ne-ar fi permis să dezvoltăm case cu preț mai mic de achiziție, drumul până acolo sau lipsa unor utilități foarte importante ar fi devenit un impediment pentru clienți și generează costuri ulterioare imense.

A: Dacă pornim acum, de aici din centrul orașului, în cât timp vom ajunge efectiv în cartier?

FD: Noi spunem că în 5-7 minute, am calulat acest timp de mai multe ori, însă poate nu numărul exact de minute este important ci faptul că, din Romana Residence ajungi rapid oriunde în oraș: la școală, grădiniță, job, mall, cinema, restaurantul preferat, piscină și spa, etc.

A: Parcele aveți disponibile?

FD: Desigur, în incinta cartierului avem disponibile și parcele cuprinse între 250 și 600 mp, destinate celor care își doresc să își construiască un imobil în regie proprie. Toate parcelele beneficiază de utilități complete: gaz, apă, canalizare, energie electrică, drumuri asfaltate, iluminat public. Practic, oferta noastră este extrem de variată și flexibilă.

A: Oferiți posibilitatea de achiziție în rate la dezvoltator?

FD: Da, aceasta este o altă noutate cu care am început 2019. Atât casele cât și parcelele pot fi de acum achiziționate și în rate la dezvoltator, fiind o facilitate financiară pe care mulți potențiali clienți ne-au solicitat-o.

A: În concluzie, care este motivul pentru care Romana Residence este cel mai bine vândut cartier al momentului?

FD: Viziunea pe care am prezentat-o la lansare se materializează tot mai mult. Cartierul a intrat în a doua parte a procesului de dezvoltare, ceea ce înseamnă că la fiecare vizită, clienții sunt uimiți de felul în care evoluăm cu fiecare casă predată, fiecare stradă finalizată și fiecare familie care trăiește fericită aici. Vă încurajăm să ne vizitați în cartier și promitem că veți fi plăcut surprinși!

www.romanaresidence.ro / 0736300400