De ce Romana Residence poate câștiga cu adevărat titlul de cartierul anului, la toate cele 5 criterii?

Reactualizat la:
De ce Romana Residence poate câștiga cu adevărat titlul de cartierul anului, la toate cele 5 criterii?
ADVERTORIAL. 1. Romana Residence este un cartier cu adevărat în Arad, nu lângă Arad.

Există multe cartiere de case aflate în suburbii sau localități învecinate, însă doar Romana Residence este un cartier aflat efectiv în Arad, unde există mijloace de transport în comun, zone comerciale, apropiere de școli, spitale, centrul orașului.

2. Casele au camerele de la etaj cu pereți cu înălțime normală

De obicei, noile case cu mansardă existente pe piață au pereții de la etaj teșiți, transformându-se în mini dormitoare, cu reducerea drastică a spațiului și un grad redus de confort.

Romana Residence, prin arhitectură inteligentă și orientată spre om, a creat conceptul de mansardă-etaj, astfel camerele de le ataj au înălțime normală.

3. Cartierul nou cel mai apropiat de bazele sportive din oraș.

Chiar dacă Romana Residence este o adevărată oază pentru a putea practica joggingul sau plimbările pe bicicletă pe pistele amenajate în cartier sau pe liziera pădurii din zonă, Romana Residence este cartierul cel mai apropiat de facilitățile sportive din oraș. Ajungi la o sală de sport, la clasele de aerobic sau la bazin, în 5 minute.

Chiar dacă unele cartiere încearcă să adauge mici servicii și facilități sportive direct în cartier (cum ar fi piscinele comune sau terenuri de sport), pe lângă faptul că sunt construite tot din banii locatarilor, aceste mici facilități nu pot înlocui accesul la centrele profesionale care prestează astfel de servicii (bazine generoase, săli de sport cu antrenori, centre spa) unde ai acces la servicii profesionale, cu antrenori și nutriționiști.

Aceste avantaje se simt doar la câteva luni de zile după ce te muți la o casă nouă, de aceea este nevoie de “simularea vieții în casa respectivă” înainte de a alege o casă.

4. Timpul la Romana Residence are altă valoare. Și nu doar timpul, ci și banii.

A avea un job sau școala copiilor aproape de casă este un confort, un timp câștigat care poate fi dedicat propriei persoane, familiei și prietenilor.

Iar după job, accesul la cultură (cinema, teatru, concerte), la viața socială (restaurante, cafenele) sau la shopping economisești până la 2 ore pe zi în Romana Residence, un cartier aflat efectiv în oraș, dar totuși la o distanță optimă pentru a evita aglomerația și zgomotul și pentru a beneficia de intimitate. Câștigi o lună în plus în fiecare an, timp pe care îl petreci pentru tine sau cu cei dragi, nu în trafic.

Câștigi timp dar și bani.

Și nu doar pentru că timpul înseamnă bani, ci pentru că valoarea casei din Romana Residence este net superioară altor cartiere din suburbii, pentru că locația este nediscutabilă când vorbim de investiții. Practic, în 10 ani, valoarea casei poate ajunge chiar de două ori valoarea de achiziție. Primești mult mai multă valoare pentru fiecare euro investit.

5. Cartierul cu cheltuieli de întreținere a casei la nivel de apartament.

O casă este categoric un upgrade substanțial față de un apartament. Nu doar prin spațiul de locuit dublat dar și prin confortul propriei terase, prin grădina cu gazon și flori, prin intimitatea oferită.

Chiar dacă pare de necrezut, s-au făcut calcule comparative si întreținerea unei case în Romana Residence a ajuns chiar sub media unui apartament din Arad. Acest lucru se datorează utilităților complete și în special accesului la gaz, acces de care alte cartiere periferice de case nu beneficiază.

Titlurile imobiliare sunt oferite de agenții și reviste.

Titlurile și premiile Romana Residence sunt trăite efectiv de oamenii din acest cartier. Ei simt cele de mai sus în fiecare zi. Asta înseamnă un cartier cu adevărat câștigător.

Cartierul Romana Residence poate fi vizitat chiar azi și se pot face rezervări de case cu predare imediată! Info și detalii la 0736 300 400.

www.romanaresidence.ro