DE CE TOT MAI MULTI ARADENI ALEG O CASA NOUA IN ROMANA RESIDENCE?

Reactualizat la:
DE CE TOT MAI MULTI ARADENI ALEG O CASA NOUA IN ROMANA RESIDENCE?
2014 este anul în care tot mai multi români aleg să îşi achiziţioneze o casă nouă. La fel şi arădenii. Tot mai mulţi se îndreaptă spre o casă nouă în Romana Residence, cel mai nou cartier rezidenţial al oraşului.

Localizare unică. Utilități complete. Case Moderne. Preț avantajos.

Avantajul major al Romana Residence îl reprezintă localizarea.

Practic la doar câteva minute de centru te bucuri de natură autentică, de o lizieră naturală formată din peste 800 de tei, salcâmi şi nuci, un cadru natural unic în Arad.

Un alt aspect important îl reprezintă oferta diversificată de case: duplex , individuale și  înșiruite dar și avantajul de a avea totul la îndemână: şcoli, grădiniţe, supermarketuri, staţii de autobuz şi tramvai.

Utilitățile complete asigurate (apă, gaz, electricitate, cablu TV, internet) dar și prețul foarte avantajos, de la 48.500 euro, fac din acest proiect rezidențial locul ideal pentru cei care doresc să își împlinească visul de a avea propria casă.

Bicicletă – cadou de casă nouă

Deoarece Romana Residence este cartierul în care te bucuri cu adevărat de bună dispoziţie şi te încarci cu energie pozitivă, ce poate fi mai frumos decât să redescoperi farmecul plimbărilor cu bicicleta?! Astfel, toţi cei care începând de azi îşi rezervă o casă în Romana Residence primesc o super bicicletă, cadou de casă nouă! Este modul prin care dezvoltatorul susţine un stil de viaţă sănătos şi oferă clienţilor un semn de apreciere pentru faptul că au ales să își implinească visul în Romana Residence.

Contacteaza chiar azi un consultant Romana Residence şi descoperă de ce tot mai mulţi arădeni aleg o casă în cel mai nou cartier rezidential din Arad!

Info: 0728 458 458 / 0736 300 400 / www.romanaresidence.ro