De luni, prima serie la tratament pentru pensionari

De Diana Dutu
1Comentariu
De luni, prima serie la tratament pentru pensionari
© Moneasa îi aşteaptă pe seniori. Deocamdată doar la Codru-Moma FOTO: D.D.
Deocamdată sunt disponibile bilete doar în staţiunile în care Casa de Pensii are baze de tratament.

Veste bună pentru pensionarii care doresc să meargă la tratament balnear cu bilet de la Casa de Pensii. CJP Arad a dat startul acţiunii de repartizare a biletelor – deocamdată doar în staţiunile în care Casa Naţională de Pensii deţine complexe balneare proprii (prin Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă).

Şase oferte

„În anul 2019, prin unităţile de tratament balnear, proprietatea CNPP, vor fi repartizate bilete de tratament în 18 serii de trimitere, durata unui sejur fiind de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile. Prima serie începe în data de 18 martie 2019, iar următoarea serie, în data de 4 aprilie 2019” – explică Mihaela Vasil, director al Casei Judeţene de Pensii Arad.

Biletele de tratament de care pot beneficia pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii începând cu seria din 18 martie 2019 sunt pentru următoatele staţiuni: Moneasa (judeţul Arad) – Hotel Codru Moma, 1 Mai (judeţul Bihor) – Hotel Ceres, Buziaş (judeţul Timiş) – Hotel Silvana, Geoagiu (judeţul Hunedoara) – Hotel Ceres, Covasna (judeţul Covasna) – Hotel Dacia, Olăneşti (judeţul Vâlcea) – Hotel Livadia. Doritorii sunt aşteptaţi cât mai repede la sediul CJP Arad pentru a intra în timp util în posesia biletelor.

Privaţii, mai târziu

„Repartiţia locurilor la tratament balnear în complexe aparţinând unor operatori economici privaţi se va face după atribuirea contractelor pe care aceştia le vor încheia cu Casa Naţională de Pensii Publice. Date despre acestea vor fi comunicate ulterior” – precizează Mihaela Vasil.

În cursul unui an calendaristic se poate elibera un singur bilet de tratament aceluiaşi beneficiar, indiferent dacă este cu plata unei contribuţii sau gratuit. Criteriile de eliberare a biletelor de tratament sunt publicate pe site-ul Casei Judeţene de Pensii Arad şi pe cel al CNPP Bucureşti.

Detalii

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Casei Judeţene de Pensii Arad din strada Voluntarilor, nr. 2/A, camera 2, sau telefonic, apelând numărul 0257-281345, interior 102. Cererile se pot depune la sediul CJP Arad, prin poştă la adresa de mai sus, prin fax la numărul 0257-214061 sau pe e-mail la adresa: pensii.arad@cnpp.ro.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor