De pe patul de spital, agentul împuşcat se gândeşte la muncă

45Comentarii
De pe patul de spital, agentul împuşcat se gândeşte la muncă
Arad – Când şi-a revenit, primul lucru de care era îngrijorat Adrian Brna, poliţistul împuşcat a fost o plângere pe care nu a mai putut să o finalizeze la timp din cauza întâmplării de la Nădlac, acolo unde a fost rănit.

Pare incredibil, însă agentul şi-a sunat şeful de pe patul de spital spunându-i că are o problemă. Şeful Postului de Poliţie din Nădlac a crezut că Adrian Brna are nevoie de sânge, însă a rămas surprins când şi-a auzit subalternul îngrijorat din cauza unei plângeri pe care n-a reuşit să o rezolve la timp, fiind împuşcat.

Agentul şi-a rugat şeful de pe patul de spital să se ocupe de acea plângere. Poliţistul împuşcat a dat dovadă de un curaj incredibil marţi noaptea atunci când, chemat alături de colegul său Ioan Guleş şi trei poliţişti comunitari a mers să verifice o persoană suspectă care de câteva zile locuia într-o casă parohială abandonată. Adrian Brna l-a somat pe Bocicai Ştefan să se  legitimeze însă acesta din urmă a scos pistolul şi l-a împuşcat pe poliţist în abdomen. Agentul nu a realizat din cauza şocului că este rănit şi a sărit pe agresor, îndreptându-i mâna în care se afla arma în jos. În învălmăşeala produsă Bocicai a mai tras câteva focuri în pământ, oamenii legii găsit ulterior gloanţele. Imediat după ce agresorul a fost imobilizat, poliţistul şi-a sunat şeful spunându-i că şi-a îndeplinit misiunea şi că, crede că este rănit. În câteva secunde Adrian Brna s-a prăbuşit la pământ.

Colegul lui şi ceilalţi trei poliţişti comunitari cu care era în acel moment au sunat la poarta unui medic de familie din Nădlac, rugându-l să vină că un poliţist era rănit. Medicul a reuşit să-l panseze pe agent şi să-i oprească hemoragia masivă până la sosirea ambulanţei din Pecica. Pentru că în Nădlac nu există o ambulanţă, a fost chemată cea din Pecica. Şoferului şi asistentei de pe ambulanţă le-au trebuit 26 de minute pentru a ajunge la poliţistul rănit. Pe drum spre Arad s-au întâlnit cu o ambulanţă trimisă de la Arad care l-a preluat pe poliţistul rănit.

I.C.45Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor