Deces în lumea universitară

3Comentarii
Deces în lumea universitară
Prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad , conf. univ. dr. Florin Iosif Moldovan a trecut la cele veşnice.

Comunitatea academică arădeană este mai săracă prin trecerea la cele veșnice a unui cadru universitar de mare valoare a universității noastre. În cursul dimineţii de miercuri, prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, conf. univ. dr. Florin Iosif Moldovan a încetat din viaţă, fiind răpus de o boală incurabilă, care ni l-a răpit mult prea devreme. Avea 54 de ani.
Comunitatea universitară din Arad a ţinut să precizeze: „Începând cu anul 2008 a decis să se dedice activităţii didactice şi a fost lector la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, apoi conferenţiar universitar. În vara anului 2016 a devenit prodecan al Facultăţii de Ştiinţe Juridice a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad. Colectivul Facultății de Științe Juridice, precum și conducerea Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad este alături de familia îndoliată şi îi împărtăşeşte durerea. Comunitatea academică arădeană îl deplânge pe cel care, ani de zile, a fost un cadru didactic cu o vastă activitate științifică, om de aleasă omenie, coleg cu o ținută morală impecabilă, cu o gândire novatoare spre binele celor mulți. A fost stimat de colegii din corpul academic și foarte iubit de studenți, s-a implicat cu multă responsabilitate în activitatea managerială a Facultății de Științe Juridice. Moldovan Iosif Florin s-a născut în 31 iulie 1964. A urmat cursurile Liceului Industrial Nr. 7 din Cluj-Napoca. A absolvit Şcoala Militară din Câmpina, iar în anul 2001, Facultatea de Drept a Universităţii Tibiscus din Timişoara. A absolvit, de asemenea, un curs postuniversitar în domeniul Dreptului Penal, la Facultatea de Drept a Universităţii Babes – Bolyai, din Cluj-Napoca. A obţinut Diploma de Doctor în Istorie şi Diploma de master – Ştiinte Europene. A fost membru al Asociaţiei Criminaliştilor din România şi al Institutului European de Drept din Viena”.
Prof.univ.dr. Aurel Ardelean, Președinte, Rector fondator Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad, rector Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad şi Conf. univ. dr. Daniel Remus Berlingher ,Decan, Facultatea de Științe Juridice Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad au ţinut să transmită familiei „Dumnezeu să-l ierte şi să îl odihnească în pace!”.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor