Declaraţii on-line

ARAD – Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad a adus la cunoştinţă angajatorilor din judeţul Arad că există posibilitatea depunerii on-line a declaraţiilor lunare simple privind Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj.

„Această modalitate vă scuteşte de deplasarea la sediul Agenţiei, precum şi de posibila aglomeraţie de la ghişee”, se precizează într-un comunicat remis de instituţie.

Procedura este următoarea:

1. Angajatorul interesat întocmeşte o cerere către AJOFM Arad prin care solicită depunerea declaraţiei prin e-mail. Cererea se înregistrează la Secretariat şi trebuie să conţină, în mod obligatoriu următoarele elemente: numele firmei; codul fiscal; adresa de e-mail de pe care angajatorul va transmite declaraţia.

2. Dupa înregistrarea datelor din cerere în baza de date AJOFM Arad angajatorul va primi pe e-mail un mesaj, la care va trebui să răspunda (reply) în termen de 72 de ore de la primirea acestuia.

3. Declaraţiile transmise prin e-mail vor trebui sa respecte termenul limită de 25 ale lunii următoare aceleia pentru care se întocmeşte declaraţia.

4. Prin această modalitate se pot transmite doar declaraţiile simple (fără deduceri).

A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !