Deconturi fictive de bunuri şi servicii

Deconturi fictive de bunuri şi servicii
ARAD. Garda Financiară Arad a investigat o societate din municipiu, situată pe Câmpul Liniştii, care a declarat că în trimesctrul I al anului 2008 a achiziţionat bunuri şi servicii în valoare totală de peste şase milioane de lei, din care a fost dedusă o Taxă pe Valoare Adăugată de 993.660 lei.

„În baza documentelor de livrare obţinute de la partenerii comerciali de pe raza noastră de competenţă precum şi a datelor şi informaţiilor obţinute de la ceilalţi cumpărători identificaţi am constat că decontul de TVA s-a făcut ilegal, CERTIFIX SRL declarând fictiv organului fiscal achiziţii de bunuri şi servicii”, explică Anton Pop, director GFA. Prejudiciul estimat creat în acest mod la bugetul de stat este de 1.830.337 lei. Organele de cercetare penală au fost sesizate pentru a constata existenţa infracţiunilor.

A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase